Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ama canım özlem duyulurda bu kadar üstüne düşme lütfen gençliğine yazık Allah bize bu bedeni emanet verdi bizim değil ahirette hepsine sorucak sana nasıl baktı bu ruh lütfen yapma çocuk nasıl olsa olur kızıcam amaklava:

sağol canım sanada iyi geceler iyi uykular

günaydın kızlar
akşam görümcemin bilgisayarından girdim baktım ama cevap yazamadım
zeynepcim ALLAH hayırlısını versin cnım üzüdüm ya gercekten pozitif bekliyodum bensenağlama
ALLAHIM en kısa zamanda İNŞALLAH bebeyini gönderir sana canım
esinteyi de merak ettim valla İNŞALLAH hayırlı haberlerle gelir:ecrin_bebek:

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar esintem dogum günün kutlu olsunnnnnnnn
zeynebimm üzülme canım gün gelcek bizde pozitifleri görecezz inşş......
beyzamm sanada günaydın kolay gelsin canım
aleyna84 hoşgeldin aramıza

zeynepcim senden beklenmiyen buuuu hep aglayıp üzülüyordun strese giriyordunnn demek olgunlaşıyorsun bak diyordunya kan grubuyla alakalı diye negatif düşünce öyle deilmiş
çok güzel yazmışsın tebrik ederim alkisalkisalkis

ben geldim kıslar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim eee nerdesiniz esinte galiba hastaneye gitti

esinteeeeee akşam bekliyorum seni dr ye gidecektin merak ettim şimdi CADIARZU

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar a.s.
özlemay hoşbuldum canımopuyorumnanaktan kimsecikler yok galiba neyse sonra ugrarım

sağol canım benim Şeniz

esinteeeeee akşam bekliyorum seni dr ye gidecektin merak ettim şimdi CADIARZU

canım gitmedimya hiç içimden gelmio gittim tahlil yapmaya sonra vaz gectim nedense hiç içimden gelmio test yapmak ben hala inanmıyom hamile olduğuma ama inşallah öyleyimdir ya bide karnımda guruldama oluyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

esinte ugultu ilk kez duydum adet sancısını duymuştumda kız teşke yaptırsaydın bizde meraklandık ha

gurultu olurya hani işte öle arada bir oluyo off ya bende anlamadım canım tahlili okadar cok yaptımki artık bıktım okadar canım bazı topiklerde doktorlar cvblıyor orayada yazdım tahlil yapmamı söledi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…