Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep kavga etmeyi çokmu seviyosun anlamadım gitti bi tuhafsın haaaa.bu arada demin ben baynlarla geçinemem yazmıştın kız o zaman ne işin var senin burda peki kimlerle anlaşırsın.

zeynep kavga etmeyi çokmu seviyosun anlamadım gitti bi tuhafsın haaaa.bu arada demin ben baynlarla geçinemem yazmıştın kız o zaman ne işin var senin burda peki kimlerle anlaşırsın.

:roflol: gerçekten geçinemem bilmem neden :çok üzgünüm:

kavga etmeyi sevmiyorum ama damarıma basılınca özellikle din konusunda kimse beni tutamaz birine doğru yolu gösteremeyince tutta beni bapla

kızz nie başına dert alıyon yalnızlık seni kötü etkilio canım uğraşma aa bu arda bayanlarla nie gecinemion yoksa erkekmisin kızzCADIARZU

erkek olsam bayanlarla neden geçinemiyimki hangi erkek bayanlarla geçinemez :jeyyar:

kavga etmeyi sevmiyorum ama damarıma basılınca özellikle din konusunda kimse beni tutamaz birine doğru yolu gösteremeyince tutta beni bapla

kız senin damarına basan yokki sen gidip milletin damarına basmışın onlarda haklı olarak savunmaya geçmişler dimi burda bi yanlış varmı herkes kendi halinde sohpet ediyo sen gidip buşalıyosun kavgacı:jeyyar:kötükedihüso

:çok üzgünüm:

canım zeynom benim sıkıldıkça gidip birilerine bulaşıyosun yapma bunu çünkü sonunda üzülen yine sen oluyosun boşu boşuna tepkileri üzerine çekmekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…