eminee güzel yazmıssım değilmi sositososito sositososito sositososito sositososito
allah için baya güzel yazmışsın :mymeka:
kız ilahi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zeynep kavga etmeyi çokmu seviyosun anlamadım gitti bi tuhafsın haaaa.bu arada demin ben baynlarla geçinemem yazmıştın kız o zaman ne işin var senin burda peki kimlerle anlaşırsın.
:çok üzgünüm: kötümü yazmıssım ne vuruyon
-tatlicadiarzu-CADIARZUeminee güzel yazmıssım değilmi sositososito sositososito sositososito sositososito
kızz nie başına dert alıyon yalnızlık seni kötü etkilio canım uğraşma aa bu arda bayanlarla nie gecinemion yoksa erkekmisin kızzCADIARZU
-tatlicadiarzu-CADIARZU
erkek olsam bayanlarla neden geçinemiyimki hangi erkek bayanlarla geçinemez :jeyyar:
ne bilim ama genelde coğu erkek gecinemez düşünceler farklı hale bizim türk erkeği :1ninca:
zeyno canım biz seni düşünüoz tatlım bulaşma haklısın ama uğraşma boşver
kavga etmeyi sevmiyorum ama damarıma basılınca özellikle din konusunda kimse beni tutamaz birine doğru yolu gösteremeyince tutta beni bapla
kız senin damarına basan yokki sen gidip milletin damarına basmışın onlarda haklı olarak savunmaya geçmişler dimi burda bi yanlış varmı herkes kendi halinde sohpet ediyo sen gidip buşalıyosun kavgacı:jeyyar:kötükedihüso
kızlar kapatalım unutalım zeynom sende kimseye bulaşma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?