günaydın emine Aşk-ı Memnu - Kanal D topiğine bakarmısınız beni göreceksiniz yine kavgada :roflol:
:roflol::roflol::roflol:kız sabah sabah beni güldürdün Allahta seni güldürsün emiii:lepi:
canım inşallah tahlil yapmadım daha korkuyomCADIARZU
kız sanane ya ne işin var orda başka işin yokmu gel sohbet edelimya aalmaz:
eee o zaman isminin altına neden "Rabbim sana emanetiz" yazmışsın ben onu gördüm hamilesin zannettim.kız sen kendini fena kaptırmışın hamileliğe halaaa test yapmaya korkuyorum diyosun tuhaf.
ama sinir oluyorum o dizi iyi imiş gibi savunuyorlar benimde sinirlerim alt üst oldu:dilcikar:
canım o manada değil sana sığınırım sana emanetiz toplum olarak kız ilahi hiç aklıma gelmedi unutuyom bazen hiç aklıma gelmio :roflol: :roflol: :roflol:
ya gel benimle tartış ne işin var alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bencede aferim kıss sana Allahım toplumumuz sana emanethihoyyyt
zeynep nerde bu topik gidip bakacam merak ettim
rabbime emanet değilmiyiz canım o manada yazdım ama inşallah hamiş cıkarımda o manadada kullanırım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmilekötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsoaman gezerken karşıma çıkıyorlarlülülülülülü
bütün kavgalarda zeynebi çekiyo nedense çekim gücün kuvvetli bayaaaa
emine kız ne işin var orda ben baktım cadi zeyno ortalığı karıştırmış
rabbime emanet değilmiyiz canım o manada yazdım ama inşallah hamiş cıkarımda o manadada kullanırım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bütün kavgalarda zeynebi çekiyo nedense çekim gücün kuvvetli bayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?