Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşallah tahlil yapmadım daha korkuyomCADIARZU

eee o zaman isminin altına neden "Rabbim sana emanetiz" yazmışsın ben onu gördüm hamilesin zannettim.kız sen kendini fena kaptırmışın hamileliğe halaaa test yapmaya korkuyorum diyosun tuhaf.

eee o zaman isminin altına neden "Rabbim sana emanetiz" yazmışsın ben onu gördüm hamilesin zannettim.kız sen kendini fena kaptırmışın hamileliğe halaaa test yapmaya korkuyorum diyosun tuhaf.

canım o manada değil sana sığınırım sana emanetiz toplum olarak kız ilahi hiç aklıma gelmedi unutuyom bazen hiç aklıma gelmio :roflol: :roflol: :roflol:

canım o manada değil sana sığınırım sana emanetiz toplum olarak kız ilahi hiç aklıma gelmedi unutuyom bazen hiç aklıma gelmio :roflol: :roflol: :roflol:

bencede aferim kıss sana Allahım toplumumuz sana emanethihoyyyt

rabbime emanet değilmiyiz canım o manada yazdım ama inşallah hamiş cıkarımda o manadada kullanırım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallaaaaaaaaaaahhhh canım inşallah ben genelde bu yazıyı hamile kalanların isimlerinin altında görüyorumda o yüzden sordum sende hamilemisin diye belkide şuan hamilesindir belkide beni Allah söyletmiştir:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…