Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar adet oldum bu gün zaten hamiş olsaydım şaşardım üzülmedim desem yalan olur senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar adet oldum bu gün zaten hamiş olsaydım şaşardım üzülmedim desem yalan olur senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım benim üzülme belki böylesi daha iyidir ya hastalanmasaydın kist felan olsaydı Allah korusun

Canım keşke daha önceden kan testi yapsaydın.Eşinde, sende bu kadar umutlanmazdınız.Çok geçmişti adetin çünkü.
Bu kadar bekleyip sonrasında adeti görmek daha yıkıcı oluyor, ondan biliyorum.

ya kızlar yine bişi anlamadım cok ayıp ama:kedi: ama sabah ilişkiye girdik kahve rengi akıntı acık kahve bide acık kırmızı leke geldi ve şimdi yok tam adet oldum diom bi bakıyom yok hiç birşey anlamadım en iyisi ben yarın doktora gidim tahlili yapam ya hiç böle şeyler yaşamadım cok garip :uhm:

aaa canım belkide hamilesindir ayyy bende heycanlandım bak sabah ilk işin doktora gitmek tamammı ona göre guclubacismile

kızlar merhabaa.s.
esintecim lütfen yarın kan testi yaptır sende bizde rahatlayalım aaa herzaman dediyim gibi icimden bi ses sen hamişsin diyooo:ecrin_bebek:
zeynepcim sen nasılsın canım görüşmeyelivereliniortak

kıs bende öyle valla hafta sonu olunca ilgilenmemiz gereken kişiler var değilmi

Esinte seni korkutmak istemiyorum ama hamile olup düşük tehlikesi bile yaşıyor olabilirsin şuan.Bu kahverengi lekeler pek hayra alamet değil.Yarın muhakkak bi doktora git.Ağır şeyler falanda kaldırma.klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…