Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sabah gitcem zaten kesin inşallah kanamam fazla olursa yani tam adet görürsem gitmem nergis canım dikkat ediyom kendime valla bende anlamadım bana ne oluyo böle daha önce hiç yaşamadım şeyler

kızlar günaydın ve müjde tüpbebek için devlet 3 yıl evli olma kalktı sadece 2 kez aşılama bide ilaç tedavisi olmak gerek 2 kez sadece bu düşünsenize artık kolaylaştı yaşasın :enbuyukkk: a.s.

kızlar bekledim yoktunuz neyse ben bu gün yokum çiçişler anacıma gidiom küstüm size eğer kanam olmassa kesin öleye dğru tahlili yapmaya gitcem bana dua edin

günaydın kızlara.s.
nasılsınız ALLAHIM İSTEYEN HERKESE İÇİNDEDE BİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

günaydın kızlar hayırlı günler ve güzel haberlerle dolu geçirmemiz dileğiyle

nasılsınız bakım.

esınte hiç birşey anlamadım senin işten ya çok meraksızsın yanlış anlamada, artık git bi doktora

canımm güzel dileklerin için teşekkürler Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı bir şekilde bütün isteyenlere evlat sahibi yapsın

canımm güzel dileklerin için teşekkürler Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı bir şekilde bütün isteyenlere evlat sahibi yapsın

amiiiiiiiiiiiiiiin
canım merhabaa.s.
beyzanur seninle fazla muhabbet edemiyoruz nasılsın canımopuyorumnanaktan
genelde zeynep ve esinteyle konuşuyoruz yeni katıldıgım icin daha yeni tanışıyorumkaydirigubbakcemile5

herkese günaydınlar nasılsınız kızlar valla ben ev işi yapıyorum salonu süpürüyorum bayanssulusmile belki geç cevap verebilirimşakkıdı

:roflol: ben şu simgeyi bayanssulusmile süpürüyor zannettim parfüm sıkıyormuş:roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiin
canım merhabaa.s.
beyzanur seninle fazla muhabbet edemiyoruz nasılsın canımopuyorumnanaktan
genelde zeynep ve esinteyle konuşuyoruz yeni katıldıgım icin daha yeni tanışıyorumkaydirigubbakcemile5

canım hiç önemli değil sonuç da hepimiz aynı yolda ilerliyoz.

meraba kızlar benim rahatsızlığım iyice arttı doktora gittim sonunda ilaç aldım.bu haftam hastalık ve üzüntüyle geçti eşimin dedesi vefat etti:çok üzgünüm:

kız emine bu kadar olur yanı aynı andamı yazmışız

canım benım başınız sağıolsun Allah mekanını cennet etsın . sanada çok geçmiş olsun nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…