Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar benim rahatsızlığım iyice arttı doktora gittim sonunda ilaç aldım.bu haftam hastalık ve üzüntüyle geçti eşimin dedesi vefat etti:çok üzgünüm:

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun sanada geçmiş gitmiş olsunŞeniz

iyiyim canım sen nasılsın
kolay gelsin temizlik yapıyomuşsun
bende yapıcaktım ama sular gitmiş

bende iyiyim canım evet temizlik yapıyorum ayy haftada hemen nasıl kirleniyor etraf anlamıyorum ya bide çocuklar olsa o zaman 2 günde bir elden geçirmek lazım

Canım aramıza hoşgeldin, senide ekliyorum listemize, uğurlu gelir inşallah

meraba kızlar benim rahatsızlığım iyice arttı doktora gittim sonunda ilaç aldım.bu haftam hastalık ve üzüntüyle geçti eşimin dedesi vefat etti:çok üzgünüm:

Canım sana çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah,
Dedenize de Allah rahmet eylesin.

herkese meraba kizlar, uzun zamandir girmiyodum buraya, nasilsiniz?
eminecim basiniz sagolsun.

Nasıl gidiyor canım hamilelik, bende şuan hiç mide bulantısı yok.Sende kaçıncı haftada başlamıştı ???

Beyzanur, zeynep, sizede merhaba kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

esinte.......................DOĞAL YOLDAN.............................................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN..........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

ahukush......................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

simeray.......................2.aşılama.................................?????............................24 mart

aleyna84.....................DOĞAL YOLDAN.........................................................??????

kızlar gittim doktora tahlil yaptırdım negatif 4,49 sonucum bu arada emine başınız sağolsun bitanem gecmiş olsun sanada

üzüldüm canım ama neden sadece tahlil yaptırdınki muayene olsaydın belki sorun vardır

canım doktor gitmişti bende tahlili yaptırıp geldim olmassam giderim hafta içi aman boş ver herşey olacağına varır :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

öyle deme canım soru vardır erken müdahale her zaman iyidir ee nasılsın valla benim karnım gurul gurul galiba yakında sökecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…