Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence esinte geç döllenmişte olabilir kızlar ben ondan şüphelendim bir kaç gün sonra gitsin tekrar test yaptırsın değeri katlanırsın zaten hamiştir

günaydın kısslar inanırmısınız yeni kalktım :kedi: ayy utandım neyse yusufburcu hoşgeldin tatlım aramıza nasılsın

oo kızlar bakıyom kaynaşmışsınız güzel sevindim canım arkadaşlarım inşallah ya güzel dileriniz içinde sağolun ay bi hamiş olsam teyzeleri hep sizleri bu günleri ona anlatırım olmassada üzülmem cok çünkü herşeye hazırlıklıyım allaım ne eylerse güzel eyler umudum allah :asigim:

zeyno dün calışkanlığın üzerindeymiş temizlikler bu günde dünün acısınımı cıkarıyon kıss

merhabalar yusufburcu hoşgeldin aramıza sende bebek için ugraşanlardansın galiba inş.. tez zamanda kavuşursun melegine

canım esintem bak adetinden çok gün geçti şimdi 100 ün üzerinde çıkması lazımdı kendini fazla kaptırma hem 4 çok düşük 50 nin üzeri değer hamilelik diye biliyorum

canım esintem bak adetinden çok gün geçti şimdi 100 ün üzerinde çıkması lazımdı kendini fazla kaptırma hem 4 çok düşük 50 nin üzeri değer hamilelik diye biliyorum

canım yok umrumda değil sadece kafam karıştı hiç böle olmazdı canım umud allahın olacağı varsa zaten var yoksada yok napabilirim hiç kaptırmadım zaten normal yolla olsa şaşırırım kıss ben beceriksizim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

eminem canım benim başın sagolsun mekanı cennet olsun inşallah Rabbim geride kalanlara dayanma gücü kudreti versin
hastalıgında geçmiş olsun dikkat kendine arkadaşım

kızıcam şimdi yine saçmalamaya başladın haaaaaaa :mymeka:

esinte bu ay agrı kesici yada başka bir ilaç kullandınmı onlarda düzen bozar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…