Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım o bu gün çalışkanlığın üzerindeymiş yarında ben yapcam temizlik cok yorgunum sonunda tahlili yaptım beklediğim gibi cıktı aman sağlık olsunda gelir gerisi inan okadar üzülmedim hazırlamıştım kendimi

haa şöyle ol ne güzel aferim benim arkadaşıma Şeniz

selam ben geldim eski üye diyebiliriz:)........nergis55 çoooooooooooook sevindim....... tecrübelerini paylaş benimle. bende lkez tüp bebek yaptıracağım. bende pko olduğu için 15 gün doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş. şu anda kullanıyorum ayın 20 sinde gidicem iğnelere başlıycaz işte şimdilik bu kadar...

hoş geldin canım hadi hayırlısı inşallah sonun mutluluk olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

haa şöyle ol ne güzel aferim benim arkadaşıma Şeniz

canım hayatın gercekleri napcaksın üzülsek olcakmı hiç üzülmüyoz değil ama zamanla alışıyor insan rabbim büyük vardır bundada bir hayır rabbim sana sığınırım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşlh yaaa . çok ümit ediyoruz bu sefer tüp bebek olunca heralde. nolur dua edin bu kez olur inşlh nergisinki gibi......... sizler aşılamamı deniyorsunuz.

kızlar gittim doktora tahlil yaptırdım negatif 4,49 sonucum bu arada emine başınız sağolsun bitanem gecmiş olsun sanada

Canım inşallah bir dahaki sefere olacak, yanlız ben sonuca takıldım.Ben daha önceleri kan tahlili yaptırdığımda hep 0.01 çıkardı negatif diye, seninki 4.5 çıkmış azda olsa yüksek.Kimyasal gebelik falan mı oldu acaba?

Canım tekrar aramıza hoş geldin.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ben uzun protokol tedavisi gördüm.Senin gibi bende doğum kontrol hapı kullandım.Ve mart ayında pozitif sonucu aldım.İnşallah 9 ay böyle devam eder.

Transfer olunca hep yat canım, ben 5 gün yatmıştım.Transferden 2-3 gün önce bol bol su içmeye başla, vücudun suyu depolasın, bide kabız olmamaya çalış. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, soracakların olursa yine cevaplarım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

esinte.......................DOĞAL YOLDAN.............................................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN..........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

ahukush......................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

simeray.......................2.aşılama.................................?????............................24 mart

aleyna84.....................DOĞAL YOLDAN.........................................................??????

Ah_kalBİM......................1.tüp bebek..........................??????..............................????

canım evet pozitife çok yakın gerçekten.Ama bence katlanmaz canım.Şuan adetin geçtiğine göre 50 ve 60 larda çıkması lazımdı.
Muhtemelen 4-5 gün önce baktırsaydın 20 lerde falan çıkardı çok sevinirdin.Değer yavaş yavaş düşmüş gibi geliyor bana.Önceden baktırsaydın çok sevinip, daha sonra katlanmadığını görünce üzülecektin, iyikide baktırmamışsın.

günaydın güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr
beyzam öle valla hayırlısı olsun nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…