ama öle değilmi kıss ne vuruyon kafama alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
yok canım ilaç kullanan biri değilim cok mecbur kalmadıkaca yerimseniben
sen bana ne vuruyon al sanaalsanaalsanasmile
canım ben bir agrı kesici kullanmıştım aynı senin dedigin gibi oldu 10 gün gecikti ondan söyledim yine bi muayene ol belki geç döllenmedir degilsede nedenini araştır
sen vuruyon die gel öpeyim kıyamam zeynomo Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
fazla yeme kıss kilo alırsın az yeklava:
Şeniz tamam kıss zaten yediğim neki kuş kadar :tomato:
esintem bi bilsem niye olmadıgını dr.lara göre olmaması mucize sorun bulamıyorlar çünkü laparaskopi yaptıracam dedim kabul etmedi dr. o müdahaleyi gerektirecek sorun yokmuşş.....
eee tahlilerimi yenileyicek bakalım ona göre tekrar aşlıma yada ilaç tedavisi diyor bakalım zaman ne gösterecek
özlemay hoşgeldın canım
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz
özlemay hoşgeldın canım
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz
zeynep esinte neden kavga ediyorsunuz bak bana güvenmeyin ayırmam valla yersiniz birbirinizi delikafadulden
canım bence aşılama dene derim şansın yüksek hayırlısı ya olmaması için illa sorun olcak die bişey yok allahın elinde olan bşey yeterki ol desin
öyle canım Rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişey yok hayırlısı artık cümlemizle beraber
zeynom bu arada aşkı memnu cok güzeldi gecen hafta
zeynep esinte neden kavga ediyorsunuz bak bana güvenmeyin ayırmam valla yersiniz birbirinizi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?