Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım ilaç kullanan biri değilim cok mecbur kalmadıkaca yerimseniben

canım ben bir agrı kesici kullanmıştım aynı senin dedigin gibi oldu 10 gün gecikti ondan söyledim yine bi muayene ol belki geç döllenmedir degilsede nedenini araştır

kıslar ben bi yemek yiyim geliyim tamammı öpüldünüz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım ben bir agrı kesici kullanmıştım aynı senin dedigin gibi oldu 10 gün gecikti ondan söyledim yine bi muayene ol belki geç döllenmedir degilsede nedenini araştır

yok canım normalde içmem olabilir bitanem her insanın bünyesi bir değil bu arad sordum görmedin galiba sizde sorun neydi canım CADIARZU

esintem bi bilsem niye olmadıgını dr.lara göre olmaması mucize sorun bulamıyorlar çünkü laparaskopi yaptıracam dedim kabul etmedi dr. o müdahaleyi gerektirecek sorun yokmuşş.....
eee tahlilerimi yenileyicek bakalım ona göre tekrar aşlıma yada ilaç tedavisi diyor bakalım zaman ne gösterecek

canım bence aşılama dene derim şansın yüksek hayırlısı ya olmaması için illa sorun olcak die bişey yok allahın elinde olan bşey yeterki ol desin

zeynep esinte neden kavga ediyorsunuz bak bana güvenmeyin ayırmam valla yersiniz birbirinizi delikafadulden

canım bence aşılama dene derim şansın yüksek hayırlısı ya olmaması için illa sorun olcak die bişey yok allahın elinde olan bşey yeterki ol desin

öyle canım Rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişey yok hayırlısı artık cümlemizle beraber

zeynom bu arada aşkı memnu cok güzeldi gecen hafta

ya bana aşkı bile demeyin kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso çok kötü sinirlendim ulennnnnnnn ben deli kadir o seti basar önce bihterden başlarım haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…