3 bucuk aylik oldu. bugun kontrolumuz var.
yok kıss hala hastalanmadım inad etmiş gelmio :tomato: :tomato: :tomato:
maaşallah maaşallah tütütütü
canım cinsiyeti belli olcakmı bugün aman sağlıklı olsunda önce ama kız cocukları cok şirin oluyorlar
benimde adetlerim duzensizdi bikeresinde iki ay olmadim.
kız tükürme ayıp aaalmaz: lmaz: lmaz: maşallah de :roflol: :roflol: :roflol:
bende cok merak ediyorum ama belki bugun belli olmayabilir.kiz oglan Allah hayirli, saglikli versin ama yinede insan merak ediyo.
kıss bizde maaşallah denilir bide tükürülür :roflol: :roflol: :roflol:
kıss bizde maaşallah denilir bide tükürülür :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım gönlünde ne geciosa o olur inşallah canım haber verirsin.canım senin hiç ilk ayda belin ağrıdımı bide adet zamanı adet sancısı gördünmü akıntıların oldumu kaydirigubbakcemile5
ilk ayda belim agrimadi, sadece kasiklarimda ara ara batmalar oluyodu, bide cok ayakta kaldimmi kasigimdan agrim oluyodu.
akintilarimda bi degisiklik olmadi.
ama belim simdilerde temizlik yaptigim gun cok felaket agriyo ve yerimden zor kalkiyorum.
canım dikkat et şu aralar temizliğide önemseme önce sen sonra bebeğin böle olmaz dikkat et canımlmaz: lmaz: lmaz:
bundan sonra esime yaptircam, esim evde calisiyor agir isi yok, en azindan supurmesini yapsa ben toz alirim.simdiden boyle agrirsa karnim buyudukce daha cok zorlancak gibiyim. internete hamilelik egzersizleri buldum ama ingilizce. dun biraz denedim soylediklerini anlamayinca yanlis hareket yaparim diye korktum biraktim.
zeynom gelmiş kıss nerdesin cadı
burdayım canım ben namaza gidiyorum
bende geldim canlarımmm herkese selamun aleykümmm
bende geldim canlarımmm herkese selamun aleykümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?