Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende cok merak ediyorum ama belki bugun belli olmayabilir.kiz oglan Allah hayirli, saglikli versin ama yinede insan merak ediyo.

evet canım gönlünde ne geciosa o olur inşallah canım haber verirsin.canım senin hiç ilk ayda belin ağrıdımı bide adet zamanı adet sancısı gördünmü akıntıların oldumu kaydirigubbakcemile5

evet canım gönlünde ne geciosa o olur inşallah canım haber verirsin.canım senin hiç ilk ayda belin ağrıdımı bide adet zamanı adet sancısı gördünmü akıntıların oldumu kaydirigubbakcemile5

ilk ayda belim agrimadi, sadece kasiklarimda ara ara batmalar oluyodu, bide cok ayakta kaldimmi kasigimdan agrim oluyodu.
akintilarimda bi degisiklik olmadi.
ama belim simdilerde temizlik yaptigim gun cok felaket agriyo ve yerimden zor kalkiyorum.

ilk ayda belim agrimadi, sadece kasiklarimda ara ara batmalar oluyodu, bide cok ayakta kaldimmi kasigimdan agrim oluyodu.
akintilarimda bi degisiklik olmadi.
ama belim simdilerde temizlik yaptigim gun cok felaket agriyo ve yerimden zor kalkiyorum.

canım dikkat et şu aralar temizliğide önemseme önce sen sonra bebeğin böle olmaz dikkat et canım lmaz: lmaz: lmaz:

canım dikkat et şu aralar temizliğide önemseme önce sen sonra bebeğin böle olmaz dikkat et canım lmaz: lmaz: lmaz:

bundan sonra esime yaptircam, esim evde calisiyor agir isi yok, en azindan supurmesini yapsa ben toz alirim.simdiden boyle agrirsa karnim buyudukce daha cok zorlancak gibiyim. internete hamilelik egzersizleri buldum ama ingilizce. dun biraz denedim soylediklerini anlamayinca yanlis hareket yaparim diye korktum biraktim.

canım emin olmadıkca öle hareketler yapma allah korusun zorlama filan eşin evdeyse yapsın canım en azında şu günleri geciriken ya dikkat et sen kendine uzan sürekli ayaklarını dik bol bol meyve sebze tüket süt peynir yoğurt ye canım bunlar önemli fazla yağlı bide baharatlı yiyecek yeme bunlar midende zamanla yanma yapar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…