Canım ben lucrini adetime bir hafta kala başladım, adetten sonrada yumurta toplama gününe kadar hergün kullandım.Seninki nasıl o kadar düşük tutmuş anlamadım.
günaydın kızlar eminm nasılsın canım
merhaba kızlar emine nasılsın canım
iyidir canım nolsun işte dünya telaşısen nasılsın napıyosun epeydir görüşemiyoruz.
kızlar işlerim yoğun bu aralar girip bakıyorum kimse olmayınca işime dönüyorum.bugullll hamile kalan arkadaşlar buraya pek uğramıyolar bana kızmasınlar ama sadece sıkıntıları olduğunda buraya gelip yazıyolar normalde sohpet etmek için gelmiyolar buda benim gücüme gidiyo:1no2:
çok haklısın canım ama onlarında ne sıkıntıları var acabada ondan giremiyorlardır hamile kalmayla iş bitmiyorkiyerimseniben
bugulll da gitmiş zeynep sen napıyosun bugün sende yoktun yoksa hamilemi kaldın kızkaydirigubbakcemile3
evet haklısın aslında benide üzüyor ama napalım belki bizde öyle olucaz kimbilir:tomato:canım iyi hoş diyosunda hamile kalmazdan önce daha fazla sıkıntıları vardı ama o zaman geliyolardı buraya şimdi hamileler sıkıntılarının bayaaa azalmış olması lazım ve daha çok gelmeleri lazım dimi.neyse boşver Allah hepsine hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?