Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben lucrini adetime bir hafta kala başladım, adetten sonrada yumurta toplama gününe kadar hergün kullandım.Seninki nasıl o kadar düşük tutmuş anlamadım.

hımmm anladım.. yaa ben bir kutu aldım sadece. içinde 14 tane var 12 13. iğnede adet olacaksın dedi. ondan sonra sadece gonal f kullanıcam sen devamlı kullandığında fazla tutmuş demekki..
perşembe günü lucrin kullanmaya başlaıyorum inşlh

meraba kızlar nasılsınız dün çok yoğundum giremedim bugün neden kimse yokfisfisfis

kızlar işlerim yoğun bu aralar girip bakıyorum kimse olmayınca işime dönüyorum.bugullll hamile kalan arkadaşlar buraya pek uğramıyolar bana kızmasınlar ama sadece sıkıntıları olduğunda buraya gelip yazıyolar normalde sohpet etmek için gelmiyolar buda benim gücüme gidiyo:1no2:

çok haklısın canım ama onlarında ne sıkıntıları var acabada ondan giremiyorlardır hamile kalmayla iş bitmiyorkiyerimseniben

bugulll da gitmiş zeynep sen napıyosun bugün sende yoktun yoksa hamilemi kaldın kızkaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım ama onlarında ne sıkıntıları var acabada ondan giremiyorlardır hamile kalmayla iş bitmiyorkiyerimseniben

canım iyi hoş diyosunda hamile kalmazdan önce daha fazla sıkıntıları vardı ama o zaman geliyolardı buraya şimdi hamileler sıkıntılarının bayaaa azalmış olması lazım ve daha çok gelmeleri lazım dimi.neyse boşver Allah hepsine hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.

bence herkes hamile kaldığında bu topiğinde sonu gelecek gibi:çok üzgünüm:

bugulll da gitmiş zeynep sen napıyosun bugün sende yoktun yoksa hamilemi kaldın kızkaydirigubbakcemile3

nerdeeeeeeeee sositososito benmi hamile kalıcam sempatiksalakcinni neyse Allah hayırlısını versin bende napıyım bugün oturmam vardı ordaydım sen nasılsın geçtimi hastalığın

evet haklısın aslında benide üzüyor ama napalım belki bizde öyle olucaz kimbilir:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…