Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşlh yaa nolur dua edin bu son olsun...... Hepimiinki son olsun

nergiscim dikkat et kendine canım dinlen uzan allah büyüktür bişey olmaz canım fazla stres yapma canım

canım annem rahatsız bel fıtığı vardı tedavi oluyo uzanması gerek gittim zaten bian oldu canım ama aklım hep sizdeydi geldim hemen neti actım olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım üzüldüm Allah sağlık versin ee nasılsın adetin söktümü

geçmiş olsun canım üzüldüm Allah sağlık versin ee nasılsın adetin söktümü

sağol canım amin .evet canım söküyo maşallah kıss sökmez olurmu iyim canım ne olsun umutla bebeğimi bekliom benim kuzen doğum yapmış hem sevindim hem üzüldüm kendi adıma ben hala bitane bile yapamadım :sinifsinif:

susu kız öyle deme Allahın gücüne gider bittimi hastalığın benimki 3. gün azıcık söktü haaboshayallersmile

SANA SÖZ HAYAT....bundan sonra kimseyi göz cukurlarıma ekip,büyümesi için göz yaşı dökmeyeceğim................

susu kız öyle deme Allahın gücüne gider bittimi hastalığın benimki 3. gün azıcık söktü haaboshayallersmile

yok canım hala gelio bu gün 5 ci gün hala var azcık yok benim öle sorunum yok gelio düzgün iyi bak sökmüş senin hadi hayırlısı için temizlensin bi güzel bebişler olsun inşallahkaydirigubbakcemile5

yok canım hala gelio bu gün 5 ci gün hala var azcık yok benim öle sorunum yok gelio düzgün iyi bak sökmüş senin hadi hayırlısı için temizlensin bi güzel bebişler olsun inşallahkaydirigubbakcemile5

inşallah canım hoşgeldin ah kalbim

ben böyle lafları bilmem :kedi:

boşver bilmede inşallah bilmezsinde canım ben bu hayatta sadece cocuk için yıprandım cok beni sarstı hayatım adeta alt üst oldu ama yinede allahıma şükür daha kötü şeylerlede imtihan edile bilirdim ailem destek eşim destek mutluyum sorunum yok hamd olsun

eee daha ne istiyorsunhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…