canım cevap yazamadım misafirim geldi kusura bakma..hayırlısı olsun eşinde ve sende de sorun varmış olsun verecek olan rabbim degil mi onun katında imkansız diye bir kelime yok yeterki istemesini bilelim bir de zamanı var galiba bebeklerimizin gelmesine
ilaçlara gelince o dr.un seçimi farklı ilaç da verebiliyorlar kimi ilaçlar göbek yada koldan oluyor kimileri kalçadan dr. Senin durumuna göre ayarlar yeter ki dogru dr ve dogru merkezi bul.bu çok önemli çünkü tüp yada aşılama maddi ve manevi çok yıpratıcı işlemler .inşallah bu son tedavin olur bebeklerine kavuşursun arkadaşım
kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm ama siz yoksunuz a.s.
nerdeydin kız senklava:
canım annemlere gittim bu akşam döndüm nasılsın gülüm :dance:
neden gittin kıss giderken insan bir haber verir merak ettim
canım annem rahatsız bel fıtığı vardı tedavi oluyo uzanması gerek gittim zaten bian oldu canım ama aklım hep sizdeydi geldim hemen neti actım olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım üzüldüm Allah sağlık versin ee nasılsın adetin söktümü
sağol canım amin .evet canım söküyo maşallah kıss sökmez olurmu iyim canım ne olsun umutla bebeğimi bekliom benim kuzen doğum yapmış hem sevindim hem üzüldüm kendi adıma ben hala bitane bile yapamadım :sinifsinif:
susu kız öyle deme Allahın gücüne gider bittimi hastalığın benimki 3. gün azıcık söktü haaboshayallersmile
yok canım hala gelio bu gün 5 ci gün hala var azcık yok benim öle sorunum yok gelio düzgün iyi bak sökmüş senin hadi hayırlısı için temizlensin bi güzel bebişler olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
SANA SÖZ HAYAT....bundan sonra kimseyi göz cukurlarıma ekip,büyümesi için göz yaşı dökmeyeceğim................
bu ne biçim söz kısss :tomato:
canım anlarsan harika bi söz hayata inad :sm_confused:
ben böyle lafları bilmem :kedi:
boşver bilmede inşallah bilmezsinde canım ben bu hayatta sadece cocuk için yıprandım cok beni sarstı hayatım adeta alt üst oldu ama yinede allahıma şükür daha kötü şeylerlede imtihan edile bilirdim ailem destek eşim destek mutluyum sorunum yok hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?