Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım olur inanıyom allahım büyük ee sen nasılsın canım ne yaptın 4 gün boyunca

aman neyapıyım kaynanamla didişip duruyom işte okudunmu bilmiyorum eşimin eski oyuncaklarını bize gönderdi gözüme sokar gibi

aman neyapıyım kaynanamla didişip duruyom işte okudunmu bilmiyorum eşimin eski oyuncaklarını bize gönderdi gözüme sokar gibi

evet canım okudum sanki elimizde olan bişey rabbimin elinde olan bişey onların olmuşya sanıyorlar kendilerinin marifeti sanki biz bunları yaşamayı bizmi cektik boşver derler yaparlar napalım boyun eyçeğiz

çok sinirliyim çok bide beim saf kocacığımı kullanıyorlar kayınbabam umrede eşime bizi şuraya götür buraya getir sinir oluyorum sinirrrrrrkötükedihüso

çok sinirliyim çok bide beim saf kocacığımı kullanıyorlar kayınbabam umrede eşime bizi şuraya götür buraya getir sinir oluyorum sinirrrrrrkötükedihüso

evet öle cok zor ulur allahım merhamet versin kalplerine canım ben şanslıyım benim öle sorunum yok kaynanam vefat etmiş kayınbabam karışmıyo evlendiği için eşim ve kardeşleri babalarına resti cekti görüşüyoz ama ilgilenmio cünkü cok sorunsuz babaydı yani anlıcan rahatim sanki hiç yoklar bazen ben bile var olduklarını unutuyom.benim arkadaşta senin gibi zor gercekten klava:

canım bişey dionmu koçiş çağırıyo yarın görüşürüz öptüm tatlı uykular boshayallersmile

kıs benim kayınvalidemde ölmüş bende rahatımda bu üvey anne kayınbabam olmayınca çektiriyor biraz tamam canım hadi sen kocanın yanına git :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

nergis cok cok gecmiş olsun ALLAH bebeyini sana bagışlasın canım sakın korkma dinlen hamilelerde böyle kanamalar olur içini ferah tut bebeyin annesini bırakmıycak İNŞALLAH

canım geçmiş olsun . Bebeğinn sana ne kadar süreçten geçtikten sonra geldı hiç seni bırakırmı tabı sende onu bırakmazsın. dualrımız senınle sen bol bol dinlen canım..

günaydın kızlar nergiscim geçmiş olsun ben senin yerinde olsam hiç ayağa kalkmam:çok üzgünüm:

nergiscim dikkat et kendine canım dinlen uzan allah büyüktür bişey olmaz canım fazla stres yapma canım

sağolun kızlar destekleriniz için.bayağı azaldı kanamam ama yinede korkuyorum tabii.inşallah daha olmaz.

Ah kalbim biz ilaçlar için ayrı bide tüp bebek için ayrı rapor çıkartmıştık.
raporlu hali lucrinin 600 falandı.Toplam 1200 falan ödedik ilaçlara.
Tüp bebek fiyatda 3750 den 3000 e düşmüştü rapor çıkarınca

NERGİS sen kaç tane lucrin kullandın raporlu halimi 600:S:S yada 60 mı yazacaktın kaydirigubbakcemile3 ben daha rapor çıkaramadım. bu günde almama gerekiyordu. mecburen. raporsuz 130 liraya aldım..

tüp bebek raporlu 3500 a yapacaklar benimkinide ilaçlarda 1000 lira tutar dediler.

Canım çok geçmiş olsun. Aynılarını bende yaşadım 5 haftalıkken başladı kanamalarım, aralıkla devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam 10. haftadan sonra tamamen kesildi. Ben tamamen ümidimi kesmiştim, bebeğim düşüyor diye çünkü daha kalp atışlarını bile göremeden kanama başlamıştı. Ağlaya ağlaya doktora gittim bebeğim düştü diye, ikiz olacağını öğrendim. Bebeklerden biri kanama yapıyormuş ve tehlikedeymiş. Çok şükür ikisine de hiçbirşey olmadı. Dualarım seninle inşallah senin bebişinde sağlıkla gelicek. Malesef hamilelerin %30 kadarı ilk 3 ayı kanamalı geçirebiliyormuş, bizde bu şansızlardanız.

Canım ben lucrini adetime bir hafta kala başladım, adetten sonrada yumurta toplama gününe kadar hergün kullandım.Seninki nasıl o kadar düşük tutmuş anlamadım.

ay canım umut oldun bana gerçekten.İnşallah bende senin gibi bu haftalara sağlıklı bi şekilde gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…