sen nasıl alıyorsun canım ben sesu kullanıyorum çok iyi oluyor cezvede kaynatıyorum bacağıma sürüp mendiliyle çekiyorum çok kolay
canım bizde muhafazakar tatil yeri arıyoz tatil köyümüydü canım bide maliyeti ne kadardı .kıss gelim valla yol bigüzel ama iy yol :sinifsinif:
bizde öle yapıyoz canım ağda yapmadan 1 saat önce ağprı kesici icenler var arısını dindiriomuş denemedim ama duydum etkiliymiş CADIARZU
aman bi ağda için ilaçmı içicem boşver yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kıss acıyo valla ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
tatil köyü ne oluyo canım anlamadım ben fazla bilmem :kedi: işte 5 katlı bayanlara erkeklere ayrı yüzme havuzu açık büfesi akşamları animasyonları vardı biz çok eğlendik 2 sene önce 1 hafta kaldık 1 milyar kadar ödedik canım ama şimdi nasıl bilmiyorum oraya gidipte hayal kırıklığına uğramayın çünkü 2 sene önce gittik googleye clup samira yaz çıkar orda videosuda var
hadi ordan ne acımasıymış :mymeka: kocanın yanında pürüzsüz yatmak istiyorsan katlanacaksın değilmi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
canım tatil köyü derken doğa ortamı yerler acık yerler otel değilde daire var kiralıyon güzel oluyo yemek istersen kendin dairende yap dışarda ye canım ihlaslı armutlu tatil köyünü düşünüyoz bakalım süper yer ama yine bakıyom daha güzel yerler varmı
herşey koçiş için delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
kıss yarın desene temel atma töreni var koçişinle seni seni :kedi:
canlarım ben kaçıyom koçiş geliyo telefon açtı ALLAHA emanet olun
evet canım dedimki biz beton dökelim en iyisi :jeyyar:
hadi hayırlısı :kedi:
güle güle canım opuyorumnanaktancanım bende kacar koçiş cağırıyo cay içmeye öptüm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?