Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen nasıl alıyorsun canım ben sesu kullanıyorum çok iyi oluyor cezvede kaynatıyorum bacağıma sürüp mendiliyle çekiyorum çok kolay

bizde öle yapıyoz canım ağda yapmadan 1 saat önce ağprı kesici icenler var arısını dindiriomuş denemedim ama duydum etkiliymiş CADIARZU

canım bizde muhafazakar tatil yeri arıyoz tatil köyümüydü canım bide maliyeti ne kadardı .kıss gelim valla yol bigüzel ama iy yol :sinifsinif:

tatil köyü ne oluyo canım anlamadım ben fazla bilmem :kedi: işte 5 katlı bayanlara erkeklere ayrı yüzme havuzu açık büfesi akşamları animasyonları vardı biz çok eğlendik 2 sene önce 1 hafta kaldık 1 milyar kadar ödedik canım ama şimdi nasıl bilmiyorum oraya gidipte hayal kırıklığına uğramayın çünkü 2 sene önce gittik googleye clup samira yaz çıkar orda videosuda var

bizde öle yapıyoz canım ağda yapmadan 1 saat önce ağprı kesici icenler var arısını dindiriomuş denemedim ama duydum etkiliymiş CADIARZU

aman bi ağda için ilaçmı içicem boşver yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

aman bi ağda için ilaçmı içicem boşver yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kıss acıyo valla ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kıss acıyo valla ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hadi ordan ne acımasıymış :mymeka: kocanın yanında pürüzsüz yatmak istiyorsan katlanacaksın değilmi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

canım tatil köyü derken doğa ortamı yerler acık yerler otel değilde daire var kiralıyon güzel oluyo yemek istersen kendin dairende yap dışarda ye canım ihlaslı armutlu tatil köyünü düşünüyoz bakalım süper yer ama yine bakıyom daha güzel yerler varmı

haa tamam ben ihlasa gitmedim bu dediğim otel açık büfeli otel ağaç ve çimenle kaplı ben sevmiştim haa bide denize sıfır her oda denize bakıyor ayyy özledim valla biz balayı yapmıştık orda:kedi: :kedi: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…