Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınlar ne bu tatil muhabbeti ya canım çekti şöyle kaçsak biyerlere fena mı olur demi ama nerde bizim izin yetmiyor ki ailelerin yanına gidiyoruz kalanıda bebek için ugraşmakla geçiyor valla

günaydın hatunlar nasılsınız bakem hiç sorma canım ya bende gitmek istiyorum ama kışın tüp parasını harcarız en iyisi otur oturduğun yerde mafoldumben

zeynepcim paradan ziyade bizim zaman da çok sorun eşimin ve benim ailem farklı yerlerde biz de başka yerdeyiz on gün birine on gün birine derken izin bitiyor birde arada onlara çaktırmadan dr a gidiyoruz

yanlış anlama canım benim emine sana söylemedi daha önceki arlkadaşlara dedi, biz zaten senin arada girip derdini paylaştığını biliyoruz , aslında sen hamile olduğun için duygusal davranmışsın emine sana kırıcı bişi demedi sende uzatma istersen neyse

ee kanaman durdumu bebeğin seninle değilmi canım , Allah korusun kendine dikkat et evdesin dinleniyorsun galiba

Son düzenleme:
zeynepcim paradan ziyade bizim zaman da çok sorun eşimin ve benim ailem farklı yerlerde biz de başka yerdeyiz on gün birine on gün birine derken izin bitiyor birde arada onlara çaktırmadan dr a gidiyoruz

olsun canım ya ne güzel yinede mecburi gidiyorsunuz biz sadece paramız ve zamanımız olunca tatil kaçamağı yapabiliyoruz kıymetini bil yaniyerimseniben

ayy daha yatağımı daha düzlemedim kahvaltımı yaptım buraya geldim yarında gezmem var etek giyicem ağda yapmam lazımeyvahedigeldismile

zeynepcim sana iyi temizlenmeler ben çıkıyorum görüşmek üzere emine de gitmiş hoşgeldin yazdım görmedi galiba

yok benim kaynana yanımda deil zaten komşularla gidecegim.EEE acık süsleneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…