En son sorununu yazıp çıkan hamile ben olduğuma göre, söylediklerini direk üzerime alıyorum.Ve cevabımı vereceğim tabii..
Daha öncede dediğim gibi vajinal kanama geçirdim.Bunun yaşattığı korkuyu tahmin dahi edemezsin.
Onun beni bırakıp gittiğini düşünmek, o an hiç birşey yapamama ve çaresizlik hissi o kadar kötü bir duygu ki, tarif dahi edemiyorum.
Zaman sürekli kendimi suçlamakla geçiyor.Yanlış bişey mi yaptım, farkında olmadan ağır mı kaldırdım?......
Bu yüzden düşük tehditi atlatıp, ileride kendimi suçlamamak için herşeye dikkat etmek zorundayım.
Bilgisayar ve cep telefonunu mümkün olduğu kadar az kullanıyorum.Saçtığı radyasyonlar malum.
Ama yine her akşam girip yazdıklarınızı okuyorum.Çünkü sizleri merak ediyorum.Sürekli cevap yazamasamda.
Arada bir girip bu tür ithamları görünce insan üzülüyor.O yüzden hamile kalan arkadaşlar kırıldıkları için girmiyorlardır belki.Çünkü her hamile kalanın arkasından söylendi bu sözler.Benim bile(
zeynepcim paradan ziyade bizim zaman da çok sorun eşimin ve benim ailem farklı yerlerde biz de başka yerdeyiz on gün birine on gün birine derken izin bitiyor birde arada onlara çaktırmadan dr a gidiyoruz
bende bugün gezmeye gidecem birazdan
yok benim kaynana yanımda deil zaten komşularla gidecegim.EEE acık süsleneyim bari
bayanssulusmile bayanssulusmileaklinialirimsmile :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?