Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben yanlış bişey söylemedim söylediğiminde arkasındayım listeye bakarsan kimlerin girip kimlerin girmediğini görürsün.ayrıca senin yazdığın şu cümle kafama takıldı Daha öncede dediğim gibi vajinal kanama geçirdim.Bunun yaşattığı korkuyu tahmin dahi edemezsin.
tabi doğru söylüyosun ben nasıl tahmin edebilirimki hamile olan sensin ben bu duyguyu bilmem anlamam ne haddime düşmüş dimi.ne tür bir ithamda bulunmuşum gelip bakıyosunda kimin ne derdi var soruyomusun kendi sıkıntını yazıp çıkıyosun ve bunu hamile kalanların %70 i yapıyo bu kadarda net söylüyorum.

ya burası bana sıkıntı vermeye başladı artık girmeyebilirim kızlar kusura bakmayın.

ya emine lütfen gel artık küsme hepimizin birbirine ihtiyacı var.. şuanda hepimiz psikolojik olarak çökmüş durumdayız. bak nergis bebeğinin korkusuna girmemiş.bazen karşımızdakine kırıcı olabiliyoruz.

burdayım canım neler olmuş ya burda kızlar her ikinizde haklısınız takmayın kafanıza emine gel arkadaşım bizde hamile olunca girmeyizkaydirigubbakcemile3

kızlar vazgeçtim gitmiyorum biyere gelmek istemeyen gelmesin ben burdayımguclubacismile

kızlar vazgeçtim gitmiyorum biyere gelmek istemeyen gelmesin ben burdayımguclubacismile

kıss sen yine adet günündemisin sen yanlız adet zamanında çatıyorsun millete ben her anhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt arada kavga etmek iyi geliyor insanaalsanaalsanasmile

canım sende haklısın tabiki biz hamile olamadığımız için seni anlamıyoruz doğrudur hamile kalmakla iş bitmiyor ama lütfen uzatmayın artık kırıcı oluyoruz

kıss sen yine adet günündemisin sen yanlız adet zamanında çatıyorsun millete ben her anhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt arada kavga etmek iyi geliyor insanaalsanaalsanasmile

yok kız adet günümde değilimkaydirigubbakcemile3güldürdün beni cadıyok canım ya ben kavga taraftarı değilim sadece çok harbi bir insanım açık sözlüyüm buda bana kavga olarak geri dönüyo hepsi bu eeee ne demişler doğru söyleyen dokuz köyden kovulur:tomato:

yok canım benim tabiki burda hepimiz duygusalız hepimizin sorunu aynı her kişinin karakteri farklı işte mesela ben hepinizle kavga edebilirimmmmmm:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…