En son sorununu yazıp çıkan hamile ben olduğuma göre, söylediklerini direk üzerime alıyorum.Ve cevabımı vereceğim tabii..
Daha öncede dediğim gibi vajinal kanama geçirdim.Bunun yaşattığı korkuyu tahmin dahi edemezsin.
Onun beni bırakıp gittiğini düşünmek, o an hiç birşey yapamama ve çaresizlik hissi o kadar kötü bir duygu ki, tarif dahi edemiyorum.
Zaman sürekli kendimi suçlamakla geçiyor.Yanlış bişey mi yaptım, farkında olmadan ağır mı kaldırdım?......
Bu yüzden düşük tehditi atlatıp, ileride kendimi suçlamamak için herşeye dikkat etmek zorundayım.
Bilgisayar ve cep telefonunu mümkün olduğu kadar az kullanıyorum.Saçtığı radyasyonlar malum.
Ama yine her akşam girip yazdıklarınızı okuyorum.Çünkü sizleri merak ediyorum.Sürekli cevap yazamasamda.
Arada bir girip bu tür ithamları görünce insan üzülüyor.O yüzden hamile kalan arkadaşlar kırıldıkları için girmiyorlardır belki.Çünkü her hamile kalanın arkasından söylendi bu sözler.Benim bile(
zeynep adetin bittimi canım
burdayım canım neler olmuş ya burda kızlar her ikinizde haklısınız takmayın kafanıza emine gel arkadaşım bizde hamile olunca girmeyizkaydirigubbakcemile3
kızlar vazgeçtim gitmiyorum biyere gelmek istemeyen gelmesin ben burdayımguclubacismile
bittide sürünüyo canım yarın biter inşallah bu ay çok hareketli geçecek:jeyyar:
nasıl yani haraketli geçecek hııııııısırnaşık şeyaklinialirimsmile
Sen sadece kendi sıkıntının çok önemli olduğunu zannediyorsun.''Hamile kalamamak'' bütün sorun bu zannediyorsun.Ama ne yazıkki iş hamile kalmakla bitmiyor, önemli olan devamını getirebilmek, sağlıklı bir şekilde dokuz ayı tamamlamak.
Biz hamile kaldık diye kendimizi bişey zannetmedik merak etme.Tam tersi hamile kalınca insanın endişeleri daha da artıyor.Hele ki bu kadar bekledikten sonra, hele bide düşük tehlikesi olursa.Ama boşuna anlatıyorum senin için en önemli olay hamile kalamamak.
Kusura bakma sıkıntımdan dolayı burdakilerle sohbet edemedim.Çünkü ne böyle neşem ne de enerjim var.
kıss sen yine adet günündemisin sen yanlız adet zamanında çatıyorsun millete ben her anhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt arada kavga etmek iyi geliyor insanaalsanaalsanasmile
yok kız adet günümde değilimkaydirigubbakcemile3güldürdün beni cadıyok canım ya ben kavga taraftarı değilim sadece çok harbi bir insanım açık sözlüyüm buda bana kavga olarak geri dönüyo hepsi bu eeee ne demişler doğru söyleyen dokuz köyden kovulur:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?