hoş geldin canım hadi hayırlısı inşallah güzel cıkar. yok canım bana hiç bu testleri yapmadılar sadece hormon testi yaptılar oda iyi cıktı ya aslında bende yaptırsam iyi olur devlet yapıyomu canım sen tedaviyemi başladın
esinte tamam canım daha kafaya takma zeyno seni düşündü de dedi tatlıya baglıyalım olayı
hele sen benim soruma cevap ver canım sen öyle bi tes yaptın mı
yok canım yapmıyo devlet
paralı neyse bi virüsmüş genital bölgede oluyomuş
cocuk olmasını engelliyomuş 2 tane test öbürünün adını unuttum ya
canım ikinizide tanıyoz ikiniz de iyi insanlarsınız olur böyle şeyler
canım ben kalkıyom daha kahvaltı yapmadım iş yapmadım sonra tekrar görüşürüz olurmu
bahceci kliniyinden dr halit beye gittim oda troit başlangıcı var dedi bide bu testi istemiş
tesleri götüriyim ne dicek o zaman belli olucak tedaviye başlıycam
merhaba kıslar aleyna ne çabuk gittin geldinkaydirigubbakcemile3
esinte kırdıysam kusura bakma benim iyi niyetim yanlışl anlaşılıyor artık belli bundan sonra kimsenin hayatına karışmıycam hepinizi çok seviyorum
zeynom ben seni sizleri kendime gercekten yakın hissediom dün seninle okadar dün değil herzaman seninle sohbet ederiz hiç sana kırıcı yada üstüne fala gelmen oldumu canım sana beğendim beğenmediğim herşeyimi dün seninle sohbet ettik dimi bu gün gercekten üzüldüm ama sorundeğil küsmedim küsmemde canım kaydirigubbakcemile5
canlarım ya Allah hepimize hayırlı kapılar açsın yardımcımız olsun boşverin kıyafeti falan biz kendi dünyamıza dünelim aslında bütün sorunumuz bu içimizdeki öfkeyi dışarıya bu şekilde vuruyoruz çok hassasız hepinizi çok iyi anlıyorum.benimde şu ilaç tedavim bitsede ne yapacağımıza karar versek artık çok yoruldum tükendim normal yolla zor görünüyo bakalım zaman ne gösterecek.
katılıyorum eminecim kıss senin 1 ayın kaldı herhalde değilmi
eee belki sende 1 ay sonra tüp yaptırırsın bayrama hamile kalırsın belkihihoyyyt
tüp yaptıracak para olsa yaptırırım ama yokki :çok üzgünüm:
canım benim üzülme ama ikinizde çalışıyorsunuz ev aldınız onun taksitimi var
evin taksiti var ayrıca borçlarımızda var ikimizde çalışıyoruz ama yetmiyo kız napıcaz bilmiyorum bazen diyorum almasamıydık evi bizde çocuk yokken ev alalım çocuk olunca masrafta fazla olur alamayız dedik bu seferde böyle oldu doktora çok para gidiyo 1 aşılama 1 tüp yaptırdım toplam 6000 tl paramız gitti bu paranın çoğu borçtu onları ödüyoruz yenisi çıkıyo şaşırdım kaldım Rabbim yardımcımız olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?