Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte tamam canım daha kafaya takma zeyno seni düşündü de dedi tatlıya baglıyalım olayı

hele sen benim soruma cevap ver canım sen öyle bi tes yaptın mı

yok canım yapmıyo devlet

paralı neyse bi virüsmüş genital bölgede oluyomuş

cocuk olmasını engelliyomuş 2 tane test öbürünün adını unuttum ya

esinte tamam canım daha kafaya takma zeyno seni düşündü de dedi tatlıya baglıyalım olayı

hele sen benim soruma cevap ver canım sen öyle bi tes yaptın mı

bi önceki sayfaya bak yazdım yok yapmadım canım benim kırıldığım nokta ısrarla üstüme gelmesi küsmedim yanlış anlamadım tabi benim iğlime ama diomya sizlerde gördünüz ısrarla üstüme geldi normalde hiç böle yaparmıydım nezamandır beni tanıyosunuz

yok canım yapmıyo devlet

paralı neyse bi virüsmüş genital bölgede oluyomuş

cocuk olmasını engelliyomuş 2 tane test öbürünün adını unuttum ya

yok canım ilk defe sende duyuyom bende bu yaz gitcem güzelbi doktora bütün tahlillerimi yapcam valla kıss tedaviyemi başladın die sordum

canım ikinizide tanıyoz ikiniz de iyi insanlarsınız olur böyle şeyler

canım ben kalkıyom daha kahvaltı yapmadım iş yapmadım sonra tekrar görüşürüz olurmu

bahceci kliniyinden dr halit beye gittim oda troit başlangıcı var dedi bide bu testi istemiş

tesleri götüriyim ne dicek o zaman belli olucak tedaviye başlıycam

canım ikinizide tanıyoz ikiniz de iyi insanlarsınız olur böyle şeyler

canım ben kalkıyom daha kahvaltı yapmadım iş yapmadım sonra tekrar görüşürüz olurmu

tamam canım bende zaten kalkcam bi bakem dedim misafirim gelcek kolay gelsin tatlım

merhaba kıslar aleyna ne çabuk gittin geldinkaydirigubbakcemile3

esinte kırdıysam kusura bakma benim iyi niyetim yanlışl anlaşılıyor artık belli bundan sonra kimsenin hayatına karışmıycam hepinizi çok seviyorum

zeynom ben seni sizleri kendime gercekten yakın hissediom dün seninle okadar dün değil herzaman seninle sohbet ederiz hiç sana kırıcı yada üstüne fala gelmen oldumu canım sana beğendim beğenmediğim herşeyimi dün seninle sohbet ettik dimi bu gün gercekten üzüldüm ama sorundeğil küsmedim küsmemde canım kaydirigubbakcemile5

neyse kapatalım artık kocanla ilişkini yazma nazar değer yazık olur dedim yanlış anlaşıldım boşver ben herkesi çok seviyorum

canlarım ya Allah hepimize hayırlı kapılar açsın yardımcımız olsun boşverin kıyafeti falan biz kendi dünyamıza dünelim aslında bütün sorunumuz bu içimizdeki öfkeyi dışarıya bu şekilde vuruyoruz çok hassasız hepinizi çok iyi anlıyorum.benimde şu ilaç tedavim bitsede ne yapacağımıza karar versek artık çok yoruldum tükendim normal yolla zor görünüyo bakalım zaman ne gösterecek.

katılıyorum eminecim kıss senin 1 ayın kaldı herhalde değilmi

eee belki sende 1 ay sonra tüp yaptırırsın bayrama hamile kalırsın belkihihoyyyt

canım benim üzülme ama ikinizde çalışıyorsunuz ev aldınız onun taksitimi var

evin taksiti var ayrıca borçlarımızda var ikimizde çalışıyoruz ama yetmiyo kız napıcaz bilmiyorum bazen diyorum almasamıydık evi bizde çocuk yokken ev alalım çocuk olunca masrafta fazla olur alamayız dedik bu seferde böyle oldu doktora çok para gidiyo 1 aşılama 1 tüp yaptırdım toplam 6000 tl paramız gitti bu paranın çoğu borçtu onları ödüyoruz yenisi çıkıyo şaşırdım kaldım Rabbim yardımcımız olsun ne diyim.

Allah yardımcınız olsun canım ya ne diyim kayınbaban ne yardım etmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…