Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla veririm ben 100 200 ytl hiç acımam aman bebeğim olmuyo bari kendime bakayım sonuçta toplum içine cıkıyoz aleyna sendemi kapalısın canım

bak hala neler diyorsun ayyyyy sen nazar almaya hakediyorsun bu sözlerinden bile Allahın gücüne gidebilir bende belki lüks içinde yaşıyorum ama burda hiç söylüyormuyum

kıss nazar kötü nefisli insanlarda gelir iyiniğetli insandan olmaz ilahi aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben sana araştırıyım mesaj atarım canım

doğrusu olan o değilmi millete ne sevgimi aşkımı ıspatlamaya çalışıyımki

zeyno bişey ıspatlamadım tamamı sadece bu gün yıldönünmüz onun için dile getirdim ben nie bişeyleri ıspatlıyımki söledfime pişman oldum iy tamam sölemem bidaha :umursamaz: :umursamaz:

bak hala neler diyorsun ayyyyy sen nazar almaya hakediyorsun bu sözlerinden bile Allahın gücüne gidebilir bende belki lüks içinde yaşıyorum ama burda hiç söylüyormuyum

ne alaka lüks içinde yaşamaylan siz almazsınız ben alaırımdedim nedeninde yazmıştım bi oku ondan sonra yaz

GÖZ DEĞMESİNİN SEBEPLERİ
Bilmiş ol ki;
Gözdeğmesi (nazar) iki sebepten dolayı olur:
Biri, şiddetli düşmanlıktır. Diğeri de, bir şeyi beğenip onu güzel bulmasıdır.
Resulüllah (s.a.v.) Efendimiz şöyle buyurmaktadır:
"Gözdeğmesi hak ve gerçektir. Eğer kaderin önüne geçen bir şey olsaydı, nazar, onun önüne geçerdi." (Müslim, Abdullah b. Abbas (r.a.)'dan rivayet etmiştir.)
Bu hadis-i şerifte gözdeğmesinin tesirine ve isabet etmesinin sür'atine işaret ve te'kid vardır.
Hz. Peygamber (s.a.v.) Efendimiz yine şöyle buyurmuştur:
"Allah (c.c.)'ın kaza ve kaderinden sonra benim ümmetimden ölenlerin çoğu gözdeğmesindendir."

Yine nice insanlar ve özellikle de bazı kadınlar vardır ki, Allah (c.c.) onlara son derece fizikî güzellik vermiştir de bir hasedcinin nefsi o güzelliklere takılmıştır.
Böylece o güzele bir felâket.
Yahut bir hastalık,
Ya da benzeri bir musibet gelmiştir de uzman doktorlar onun tedavisinden âciz kalmışlardır.

kızlar ben markaya takılmam benim için üstüme yakışması önemli

bana yakışmayan şeyi pahalı diye almam

yakışanıda ucuz diye almamazlık etmem

aynen canım pahalıya gerek yok bence günlüklerde, herşey yerine göredir

Son düzenleme:
zeyno bişey ıspatlamadım tamamı sadece bu gün yıldönünmüz onun için dile getirdim ben nie bişeyleri ıspatlıyımki söledfime pişman oldum iy tamam sölemem bidaha :umursamaz: :umursamaz:

tamam canım be diyosan de beni ilgilendirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…