Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte zeynep seni düşündüyü için söyledi be canım alınma

biz seni anladık canım

canım normalde sölermiyim negerek vardie ama bu gün benim çin özel bi gün dile getirdim fazla abartıldı ve sinir oldum neyse canım inşlallah sonuçların temiz cıkar dualarımız seninle canım dikkat et kendine

kızlaaaarrr bu ne gereksiz bir tartışma böylelmaz:

evet çok gereksiz emine ben esinteyi sevdiğim için anlatmaya çalıştım ama yanlış anladı neyse boşver banane sen ne giyersen giy ne alırsan al ama burda

siz almazsınız ben alaırım cümlesi beni kırdı haklı değilmiyim

kızlaaaarrr bu ne gereksiz bir tartışma böylelmaz:

canıum bencede gereksizdi fazla abrtıldı söledime pişman oldum bazı şeyleri abartmaya gerek yok dozajında iyi dediğim gibi bu gün özel bigün dile getirmek istedim eşimi cok sevdiğimi ama olanlara bak kıyafet alımı dersen cocuk olmuyo canım sıkılıyo bende alıyom tabi bebiş olsa frenliyecem ne alaka lüks yaşamaya lüks yaşayanlarmı güzel pahalı giyinio sonuçta abartmıyoz normal giyinioz önemli değil sen nasılsın canım cocuk sorunu yeterince beni yıprattı zaten sadece alışveriş yapmak fzalasını belki almak beni rahatlatıyo unutmaya calışıyom kimseyi kırmak istemedim ben alırımda sen alamassında demedim evliliğimin ilk ayları yaşadığım maddi sıkıntımı kimse bilemez boşver

Son düzenleme:
canım esinte öyle demek istememiş bence aynı cümleyi bende okudum ben alırım acımam paraya diyo çocuğu olmadığı için böyle şeylere kendini verdiğini söylemeye çalışmış bence kız akşam ne kadar sohpet etmişsiniz noldu şimdi size aaaaaaa kızıyorum amaklava:
canım ben anladım ne demek istediğini bazen böyle yanlış anlaşılmalar oluyo şahsen bende çok pahalı şeyler almam onun yerine daha uygun fiyatlı olanları alırım böylelikle bir tane alacağıma mesela 3 tane alırım 2 tane alırım senin tercihinde bu yönde onada bişey diyemem tabi herkesin kendi kararı hadi tatlıya bağlayın artık:teselli:

yok ben artık kimseye karışmıyorum herkes ne yapmak istiyorsa yapsın

zaten karışmayada hakkım yok ama sevdiğim arkadaşlarıma iyi davranınca kötü ben oluyorum bu herkes için böyle

yok ben artık kimseye karışmıyorum herkes ne yapmak istiyorsa yapsın

zaten karışmayada hakkım yok ama sevdiğim arkadaşlarıma iyi davranınca kötü ben oluyorum bu herkes için böyle

zeynep noluyo yine sana canın kavga etmekmi istiyo anlamadım ne demek yani bu herkes için böyle diyosun yani her zaman iyi olan sensinmisin karşındaki hep kötümü oluyo karışınca neden öyle oluyo acaba merak ettim şimdi sana kötü diyen oldumu kurdun yine kendi kendine.

hayır canım ne ilgisi var ben herkese iyi yaklaşmaya çalışınca ya beni kötü niyetli zannediyorsunuz yada laf sokmaya çalışılıyor anlamıyorum neyse uzatmayalım artık bak dün senle yarım kalan kavgamızıda yapmış olduk

canım ben çoıkıyorum alışverişe gidicem evde eksikler vardıda görüşürüz

buna kavgamı diyosun sen gel kız seninle şöyle güzel bir kavga edelim dökelim kurtlarımızıkötükedihüsonaniknanik

kanı verdim geldim sonucunu salı günü alıcam ıNŞALLAH

bende hemen verirler sandımya

kızlar siz hic rubella testi yani virüs testi yaptırdınız mı hiç dr benden o testi istemiş

eminem hani siz 3 tanae alıyoz diosunya bitane alcama bende 1 tane alıyom ama biraz pahalı oluyo napim önce böle değildim bu cocuk olayı beni mahvetti önce para toplamaya calıştım az harcadım sonra yapamadık tedaviyi busfer ulan harcayacamda para toplamayacam oluruna bırakcam diom psikolojik bi durum beni siz anlarsınız belki zaman zaman sizde benim yaşadıklarımı yaşadınız kimseyi kırmak istemedim kendime yakın hissettimde öle yazdım akşam modelleri gösterdim baya sohbet ettik akşam değpilde niye sabah böle cıkıştı neye uğradımı anlamadım bunca zamandır topikteyim hiç böle yazarmıydım gereksizce

kanı verdim geldim sonucunu salı günü alıcam İNŞALLAH

bende hemen verirler sandımya

kızlar siz hic rubella testi yani virüs testi yaptırdınız mı hiç dr benden o testi istemiş

hoş geldin canım hadi hayırlısı inşallah güzel cıkar. yok canım bana hiç bu testleri yapmadılar sadece hormon testi yaptılar oda iyi cıktı ya aslında bende yaptırsam iyi olur devlet yapıyomu canım sen tedaviyemi başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…