Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi yapmışın canım arada erken kalkmak iyi gelir zinde olursun, ben hergün erken kalkıyorum gerçi mecburen.ev işlerinemi başlıcan.

biraz ev temizliyecem sonra gezmeye gidecem iyi oluyor havalarda ısındı evde durasım gelmiyor
ben de iyiyim adetim uzatmaları yaşıyor bi bitse de kurtulsam bu arada dr bana klomen verdi mayısın 5.de tekrar gidecem

biraz ev temizliyecem sonra gezmeye gidecem iyi oluyor havalarda ısındı evde durasım gelmiyor
ben de iyiyim adetim uzatmaları yaşıyor bi bitse de kurtulsam bu arada dr bana klomen verdi mayısın 5.de tekrar gidecem

yumurta takibi yapacak demek doktorun canım inş. kaliteli yumoşların oluşur onlarda tosun gibi bir bebişe dönüşür Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

yumurta takibi yapacak demek doktorun canım inş. kaliteli yumoşların oluşur onlarda tosun gibi bir bebişe dönüşür Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla

emine hatırlıyormusun senin progestron degerin kaçtı..Adetin 21. günü yapılan test varya

inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla
benim daha önce gittiğim doktorlarda laparoskopi yapmadı hiç lafını bile etmediler bu gittiğim 6.doktor en sonunda bu böyle bişey istedi ve sorun çıktı meydana bence sende başka bir doktora git.
emine hatırlıyormusun senin progestron degerin kaçtı..Adetin 21. günü yapılan test varya

canım inan hatırlamıyorum senin kaç çıktı.

kız bende çok dr degiştirdim birde eşimin işi nedeniyle farklı şehirlerde bulunduk ama işte düşük hikayesi ya ne biliyim agrı falan olunca gerek görüyorlarmış ameliyat gibi birşey miş sadece gerekli durumlarda yapılırmış bu dr yeni başladım özel hastane de çalışıyor baya bilgilendiriyor ne biliyim bide böyle deniyelim zaten ben yumurta takibini sadece 3 ay yaptırdım.bir kaç ay daha deniyim benim degerim 12.50 çıkmıştı.

doğrudur benim bir düşüğüm olmuştu onu söyledim doktora bide adet olurken çok sancım oluyodu ve akıntım kokusuz sarı renkliydi bunları dikkate aldı galiba sende böyle şeyler olmadığı için gerek duymamıştır.ne diyelim Allah hayırlı kapılar açsın bir çare bir yol göstersin sana canım:Saruboceq:
ben bi kahvaltı yapıyım görüşürüz

tamam canım afiyet olsuncokacimcoook

beyzanur nerdesin canım ya biliyorum moralim bozuk ama gelde konuşalım biraz rahatlarsın.

beyzanur tedaviye karar vermene cok sevivdim canım ALLAHIM bu sefer bebişini sana gönderir İNŞALLAH

tedavinin darısı bizim başımıza İNŞALLAH

günaydın canım nasılsın ben olmasam bu sayfalar hiç ilerlemiyor neden yazmıyorsunuz bakemklava:

özlemay dr ısrar et bence

benim gittiyim dr laparaskopi yapılmadan sebepsiz diyemessiniz dedi yapışıklık falan oluyomuş onu laparoskopi yapmadan hiç bi şekilde göremeyiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…