iyi yapmışın canım arada erken kalkmak iyi gelir zinde olursun, ben hergün erken kalkıyorum gerçi mecburen.ev işlerinemi başlıcan.
biraz ev temizliyecem sonra gezmeye gidecem iyi oluyor havalarda ısındı evde durasım gelmiyor
ben de iyiyim adetim uzatmaları yaşıyor bi bitse de kurtulsam bu arada dr bana klomen verdi mayısın 5.de tekrar gidecem
yumurta takibi yapacak demek doktorun canım inş. kaliteli yumoşların oluşur onlarda tosun gibi bir bebişe dönüşür Rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:
benim daha önce gittiğim doktorlarda laparoskopi yapmadı hiç lafını bile etmediler bu gittiğim 6.doktor en sonunda bu böyle bişey istedi ve sorun çıktı meydana bence sende başka bir doktora git.inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla
emine hatırlıyormusun senin progestron degerin kaçtı..Adetin 21. günü yapılan test varya
benim daha önce gittiğim doktorlarda laparoskopi yapmadı hiç lafını bile etmediler bu gittiğim 6.doktor en sonunda bu böyle bişey istedi ve sorun çıktı meydana bence sende başka bir doktora git.
canım inan hatırlamıyorum senin kaç çıktı.
doğrudur benim bir düşüğüm olmuştu onu söyledim doktora bide adet olurken çok sancım oluyodu ve akıntım kokusuz sarı renkliydi bunları dikkate aldı galiba sende böyle şeyler olmadığı için gerek duymamıştır.ne diyelim Allah hayırlı kapılar açsın bir çare bir yol göstersin sana canım:Saruboceq:kız bende çok dr degiştirdim birde eşimin işi nedeniyle farklı şehirlerde bulunduk ama işte düşük hikayesi ya ne biliyim agrı falan olunca gerek görüyorlarmış ameliyat gibi birşey miş sadece gerekli durumlarda yapılırmış bu dr yeni başladım özel hastane de çalışıyor baya bilgilendiriyor ne biliyim bide böyle deniyelim zaten ben yumurta takibini sadece 3 ay yaptırdım.bir kaç ay daha deniyim benim degerim 12.50 çıkmıştı.
ben bi kahvaltı yapıyım görüşürüz
kızlar merhaba 2 gündür giremedim çok sinirliydim moralim çok bozuktu. ptesi gecesi sancıyla uyandım uykudan tabı gene hasta oldum 2 gündür ağlıyorum evde işte heryerde bu ay hiç kafaya takmadım niye gene olmadı diye isyan ettim. Allahım affet beni. dün misafirliğe gittik bütün herkezin çocuğu var, bir sağa bir sola bvakıyorum her taraf çocuk gece saat 3 e kadar ağladım neden ? dedim kendi kendime eşim isyan etme dedi.. isyan etmiyorum ama üzülüyorum. meğer evin neşesi çocuklarmış eve mutluluk katan onlarmış... ama karar verdım hiç bir şey bekletmeye ileri tarihe atmaya değmez yılla geçiyo ve ben yaşlanıyorum. bugun başka bir doktora gittim derdimi döktüm herşeyi anlattım. doktorda çok iyiydi şaışırdım para bile almadı. neyse sonunda bizi tüp bebeğe yönlendirdi. ve yarın 09:00 randevuyu aldım fakulteye gidicem inşallah hayırlı olur. artık yeter meleğin gel ne olursun ... sen olmadan bir yuvam olduğunu , bir ailem ıoldğunu anlayamıyorum. geceleri eşimle birbirimize bakıp üzülmek istemiyorum. ne olursun gel artık. Rabbim herkezin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim herkezin bebekle sevindirsin. Rabbim bütün tedavide olan anne adaylarına evlat versin. Rabbim bütün hamişlerin kucağına evlatlarını vermeyı nasip etsin. Rabbim bütün bu dileklerimi Hayırlı bir şekilde kabul etsin AMİN. ..sadece içimi döktüm kızlar. iyiki varsınız.
inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?