suenscim ben aslan kabukçuoğluna gidiyorum bu ay rapor çıkartıcaz aşılamamda sanırım ocak başında olur sen kime gitmeye başladın....
nursimcim ben abdurrahman akçay'a gittim bu ay.3 yıl önce bana pko teşhisinide abdurrahman bey koymuştu.sonra bizi kendi halimize bıraktı doğal yollarla olma ihtimali yüksek diye.ben birkaç ay bekledim sonra berk angüne gittim.o kıbrısa gittiği için bu sefer rabia karagöze gittim.rabia hanımda ilaç tedavisi uygulandı.sonra beni ankaraya anatolia'ya yönlendirdi.ama ben bunu kabullenemedim.çıkmaz bi yoldaymışım gibi hissetmiştim kendimi.sonra hikmet hoca ve yine başladığım yerdeyim.çok doktor değiştirdim.doktor değiştirmem demek tedaviye her seferinde baştan başlamak oldu bizim için.hep yeni doktor eskisini eleştirdi birinin uyguladığı diğerine ters geldi.bakalım eğer bu sefer olmazsa Anatoila tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum.
canım inşallah ocağa kadar mutlu sonuç alırsın uygulamaya gerek kalmaz...
suens bende 28 ekimde yaptirdim asilamami,ayni gun yaptirmisiz.benim ilk asilamam.
test gunum 16 kasim,tabi o gune kadar adet olmazsam.simdi gögüslerim sisti,bazen sag tarafimda agrim oluyo,bu belirtiler ilaclarin etkisinden sanirim,sordugum cogu kisi oyle diyor.ama insallah hamileliktendir.senin ne gibi belirtilerin var?insallah hepimiz anne olma duygusunu tadariz.
sende varmı bişey
ya günler yaklaştıkça beni korku sarıyor halbuki bu aşılamayı ben istemedim tutmamasıda çok umrumda değildi şimdi neden değişti duygularım ben değilmiydim olasılık az kaptırma kendini diyen off
kızlar ben belirtilere çok fazla takılmak istemiyorum ama karnım şişti ağrıyo böyle sanki yanıyo gibi bacaklarım uyuşuyor sizde böyle şeyler varmı
kızlar ben de artık listede bir dahaki ay inşallah bölümüne geçiyorum.tabi nergis arkadaş değiştirirse:))kısmet değilmiş.ama umut etmeye devam.allahım ol dediği zaman olacak biliyorum.bekleyen herkese bol şanslar.forumun bu bölümüne artık bye diyorum.
canım senin kaçıncı günün benim 6 _7 gün öyle şişti sonra indi.doktora telefon ettim ilaçlardan dedi
ben öyle ağır ilaçlar kullanmadım ki canım bir kutu klomen kullandım o kadar bugün 5.günüm bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kafayı yedik bebek yüzünden laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?