Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
suenscim ben aslan kabukçuoğluna gidiyorum bu ay rapor çıkartıcaz aşılamamda sanırım ocak başında olur sen kime gitmeye başladın....

ben aleyna canım eşimde varikosel vardı 1 sene önce ameliyat oldu şimdi ilk aşılamayı yaptırıyoruz doktorum bana rahim filmi çekmedide onu anlatıyordum

suenscim ben aslan kabukçuoğluna gidiyorum bu ay rapor çıkartıcaz aşılamamda sanırım ocak başında olur sen kime gitmeye başladın....

nursimcim ben abdurrahman akçay'a gittim bu ay.3 yıl önce bana pko teşhisinide abdurrahman bey koymuştu.sonra bizi kendi halimize bıraktı doğal yollarla olma ihtimali yüksek diye.ben birkaç ay bekledim sonra berk angüne gittim.o kıbrısa gittiği için bu sefer rabia karagöze gittim.rabia hanımda ilaç tedavisi uygulandı.sonra beni ankaraya anatolia'ya yönlendirdi.ama ben bunu kabullenemedim.çıkmaz bi yoldaymışım gibi hissetmiştim kendimi.sonra hikmet hoca ve yine başladığım yerdeyim.çok doktor değiştirdim.doktor değiştirmem demek tedaviye her seferinde baştan başlamak oldu bizim için.hep yeni doktor eskisini eleştirdi birinin uyguladığı diğerine ters geldi.bakalım eğer bu sefer olmazsa Anatoila tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum.
canım inşallah ocağa kadar mutlu sonuç alırsın uygulamaya gerek kalmaz...

sen aşılama olalı kaç gün oldu canım kaç taneyumurtan vardı kaç mm yazarmısınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya tatlım suens sen istanbul gibi yerdesin burda en iyi tüp bebek uzmanları var ben florance nıgtangele gidiyom çok memnunum doktorun seni ankaraya göndermesi ordaki labaratuarda ol deyince olö diyen bişey mi varmış nette araştır çok iyi yerler burda var

canlarım benimde 28 ekimde yapıldı aşılamam ama doktor bana test tarihimi 12 kasım dedi test raihlerimiz farklı en son adetiniz ne zamandı benim 17 ekim acaba ondan mı?

ya günler yaklaştıkça beni korku sarıyor halbuki bu aşılamayı ben istemedim tutmamasıda çok umrumda değildi şimdi neden değişti duygularım ben değilmiydim olasılık az kaptırma kendini diyen off

kızlar ben belirtilere çok fazla takılmak istemiyorum ama karnım şişti ağrıyo böyle sanki yanıyo gibi bacaklarım uyuşuyor sizde böyle şeyler varmı

ya günler yaklaştıkça beni korku sarıyor halbuki bu aşılamayı ben istemedim tutmamasıda çok umrumda değildi şimdi neden değişti duygularım ben değilmiydim olasılık az kaptırma kendini diyen off

canım bu korkular çok normal hepimiz yaşıyoruz bunları test günü yaklaştıkça strese giriyoruzkötükedihüso şeytan içimize vesvese veriyor bol bol estagfurullah de dua oku:Saruboceq:

kızlar ben de artık listede bir dahaki ay inşallah bölümüne geçiyorum.tabi nergis arkadaş değiştirirse:))kısmet değilmiş.ama umut etmeye devam.allahım ol dediği zaman olacak biliyorum.bekleyen herkese bol şanslar.forumun bu bölümüne artık bye diyorum.

canım Allah yardımcımız olsun hepimize sana da sabır versin pes etmek yok Allah mutlaka gönülden isteyene verecek biliyorum hem neden bye diyorsun bizleri görmeye gelmeyecekmisin

canım senin kaçıncı günün benim 6 _7 gün öyle şişti sonra indi.doktora telefon ettim ilaçlardan dedi

ben öyle ağır ilaçlar kullanmadım ki canım bir kutu klomen kullandım o kadar bugün 5.günüm bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kafayı yedik bebek yüzünden laelaelaelaelae

ben öyle ağır ilaçlar kullanmadım ki canım bir kutu klomen kullandım o kadar bugün 5.günüm bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kafayı yedik bebek yüzünden laelaelaelaelae

canım sadece ilaç değil yumurtalar büyüyünce öyle oluyor.yumurta sayısı etkili ama bu sitede biri tek yumurta ile ohss olmuş demekki tek bir taneyle bile şişlik ve ohss olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…