yo sen öle deyince bende öle yazma ihtitacı duydum
çok güzel gecti ama ben cok hastayımya baharmı carptı nezle oldum zor ayakta duruyom uyuyamıyomda off ya cok kötüyüm ohaoldumsmile mafoldumben
geçmiş olsun üşüttün galiba bu havalara gövenip ince giyme göneş çarpıyo
canın niye sıkkın noldu
evet aynen canım bazen yaşamadıkca bilemeyiz allah yaşatmasın bebek nie özürlüydü ya biz bunları yaşasaydık ozamanda keşke olmasaydıda bizde yaşamasaydık derdik aza kanat edemeyen insanlarız
hayır canım öyle deme biz ne olursa olsun Allahım ver demiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz
ama bak bazen öle bi noktaya geliozki ne dediğimizi bilmioz tabiki ne olurasa olsun demioz önce hayırlı sonrada sağlıklı muhakkak ama bu durum öle bişeyki her ay yaşıyoz belki dilimizdemio ama içimizden gönlümüzden neler geci dilimizlen yok biz isyan etmioz dioz ama içimiz organlarımız bile isyan ediyo
yok canım yok öle deme bugün sen çok etkilenmişsin ondan kendini harap etme bu kadar
buda onların sınavıymış herkesin sınavı ayrı
canım herşey allatan etkilenmedim desem yalan ama içimdekileri söledim ben yeni evliyken bu sorunla tanıştığım günler herşey bitti sanki benim için o an allaha canımı alsın die dua ediyordum hergün daha büyük acı yoktur die yaşadıkca zamanla atlattım allahıma şükürler olsun başından beri allahın işidedim ama kendimi suçaladım ama rabbim dayanma gücü verdi bana yani yine rabbim yanımda
canım sen naptın öle bende diyorumki bu kız niye böle konuşuyo
tövbe et herşey Allahtan sen o anlık sinirle demişsin sabret
canım eşim çağırıyor ben yatmaya gidiyorum yarın konuşuruz iyi uykular
zeynep arkadaşlık isteğini kabul etmişmiyim. tam bilmiyorumda nasıl edileceğini bişeylere bastım ama bi baksana:):):) sositososito
ettin tatlım tamam oldu
ee nasılsın nasıl gidiyor hayat beklemekte ne zor değilmi senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?