Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yo sen öle deyince bende öle yazma ihtitacı duydum

ben sabah emineye böyle demiştim senin dediğin gibi oda bana kısdı ohaoldumsmile
sende benim gibi diyince bende eminenin dedği gibi diyim dedim
her neyse ya nasıl anlıyorsan anla

çok güzel gecti ama ben cok hastayımya baharmı carptı nezle oldum zor ayakta duruyom uyuyamıyomda off ya cok kötüyüm ohaoldumsmile mafoldumben

canın niye sıkkın noldu

canım arkadaşımın 10 aylık bebeği bi anda öldü bide kayın pederleriylen bir oturuyo cok cektiriolar kocasıda evini bebeği zaten davsendromluydu annesi cok düşkündü cok ağlıyodu hep benim yüzünden die ama hiç sucu yok o kocasının ailesinin yanında bile bebeğine gül gibi bakıyodu ama olmadı yaşamadı içim acıdı off allahım halimize şükredelim bi cocuk için neler yaşıyoz cok nankörüz hepimiz keyf ediyoz ama bi bebek için hayatımızlan oynuyoz cok benciliz bence

canım benim çok üzüldüm Allah annesine babasına sabır versin mafoldumben haklısın çok nankörüz beterin beteri var

evet aynen canım bazen yaşamadıkca bilemeyiz allah yaşatmasın bebek nie özürlüydü ya biz bunları yaşasaydık ozamanda keşke olmasaydıda bizde yaşamasaydık derdik aza kanat edemeyen insanlarız

evet aynen canım bazen yaşamadıkca bilemeyiz allah yaşatmasın bebek nie özürlüydü ya biz bunları yaşasaydık ozamanda keşke olmasaydıda bizde yaşamasaydık derdik aza kanat edemeyen insanlarız

hayır canım öyle deme biz ne olursa olsun Allahım ver demiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz

hayır canım öyle deme biz ne olursa olsun Allahım ver demiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz

ama bak bazen öle bi noktaya geliozki ne dediğimizi bilmioz tabiki ne olurasa olsun demioz önce hayırlı sonrada sağlıklı muhakkak ama bu durum öle bişeyki her ay yaşıyoz belki dilimizdemio ama içimizden gönlümüzden neler geci dilimizlen yok biz isyan etmioz dioz ama içimiz organlarımız bile isyan ediyo

yok canım yok öle deme bugün sen çok etkilenmişsin ondan kendini harap etme bu kadar
buda onların sınavıymış herkesin sınavı ayrı

yok canım yok öle deme bugün sen çok etkilenmişsin ondan kendini harap etme bu kadar
buda onların sınavıymış herkesin sınavı ayrı

canım herşey allatan etkilenmedim desem yalan ama içimdekileri söledim ben yeni evliyken bu sorunla tanıştığım günler herşey bitti sanki benim için o an allaha canımı alsın die dua ediyordum hergün daha büyük acı yoktur die yaşadıkca zamanla atlattım allahıma şükürler olsun başından beri allahın işidedim ama kendimi suçaladım ama rabbim dayanma gücü verdi bana yani yine rabbim yanımda

canım sen naptın öle bende diyorumki bu kız niye böle konuşuyo
tövbe et herşey Allahtan sen o anlık sinirle demişsin sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…