Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım olabilir bide hani düzeldin ya ondanda olabilir

inşallah ama canım bence yoktur ama umud allahtan hiç belli olmaz bi test yapsana canım belki tutunma lekesi oluyoya
testte çıkmazki şimdi adetime var daha ama inş. dediğin gibidir tutunmaya çalışıyodur meleğim inş.
canımbencıkıyom annem beklio cıkıcam hadi kocaman öptüm dikkat et kendine dualrım seninle sanki sen hamiş kalsan bizde senden sonra kalcağız acayib bişey

tamam canım ben ayağımı sürücem sen merak etme hele bi gelsin bebişim sizinkileride çağırır cennetten:ecrin_bebek:hadi sana annenle iyi vakit geçirmeler öptüm görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

canım senin niye transverin olmadı anlayamadım ama

ben pko hastasıyım benim gibilerde transfer geç oluyormuş. doktorum şimdi yaparsak düşük tehlikesi yüksek olur dedi.. bide pko hastalarında yumurtalar çok fala oluyor ya o yüden horman tahlillerim çok yüksek çıkıyormuş işte dengelenmesini bekleyece heralde..

sen ne ypıyorsun tedavi felan görüyormusun

selam kızlar herkese günaydın

canım cok gecmiş olsun gec olsun güç olmasın İNŞALLAH

hayırlısıyla gelir bebeyin İNŞALLAH bu ay

benim yaptırdıgım tesler bitti ALLAHA şükür bişe cıkmadı şimdide kocamdan tekrar tes istedi ama benimki inat yapmıyo

anlıycan böyle oldugu gibi yerimde kaldım bende bıraktım ALLAHIM bana acırda İNŞALLAH dogal yoldan verir AMİN

emine bence sen yumurtluyosun canım o kanama yumurtlama belirtisidir bence

cünkü benide oluyodu bende bebekmi var diye düşünüyodum ki yumurtlama oluyomuş

canım ya bu yerleşme kanaması olabilir dikkat et bence

inşlh inşh bizde şu 1 2 ay bekleme sırasında kendiliğinden olmamı acaba diye hala ümit ediyoruz:):)

canım çok sevım rabbım inş hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder.

ah kalbım aramıza hoş geldın canım inş tedavın hayırlı olur benımde 26 mayısda tüp bebek tedavım başlıyo hayırlı olur inş tabı kalbımız doğal yoldan olmasından yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…