testte çıkmazki şimdi adetime var daha ama inş. dediğin gibidir tutunmaya çalışıyodur meleğim inş.canım olabilir bide hani düzeldin ya ondanda olabilir
inşallah ama canım bence yoktur ama umud allahtan hiç belli olmaz bi test yapsana canım belki tutunma lekesi oluyoya
canımbencıkıyom annem beklio cıkıcam hadi kocaman öptüm dikkat et kendine dualrım seninle sanki sen hamiş kalsan bizde senden sonra kalcağız acayib bişey
kız sen daha burdamısın gitmedin mi
canım senin niye transverin olmadı anlayamadım ama
aman nasıl oluyum işte iyiyim diyeyim iyi olayım sen nasılsın
ben pko hastasıyım benim gibilerde transfer geç oluyormuş. doktorum şimdi yaparsak düşük tehlikesi yüksek olur dedi.. bide pko hastalarında yumurtalar çok fala oluyor ya o yüden horman tahlillerim çok yüksek çıkıyormuş işte dengelenmesini bekleyece heralde..
sen ne ypıyorsun tedavi felan görüyormusun
pardon ya ben adet oldun sandım geçmiş olsun canım.kız benimde 2 gün önce adet sancım oldu çok fena leke şeklinde kanla karışık akıntı geldi sonrasında kahverengi akıntı geldi bidahada bişey gelmedi arada sancım oluyo geçiyo anlamadım ne bu şimdi daha hiç böyle bişey olmamıştıbilmiyorumkismile
pardon ya ben adet oldun sandım geçmiş olsun canım.kız benimde 2 gün önce adet sancım oldu çok fena leke şeklinde kanla karışık akıntı geldi sonrasında kahverengi akıntı geldi bidahada bişey gelmedi arada sancım oluyo geçiyo anlamadım ne bu şimdi daha hiç böyle bişey olmamıştıbilmiyorumkismile
selam kızlar herkese günaydın
canım cok gecmiş olsun gec olsun güç olmasın İNŞALLAH
hayırlısıyla gelir bebeyin İNŞALLAH bu ay
benim yaptırdıgım tesler bitti ALLAHA şükür bişe cıkmadı şimdide kocamdan tekrar tes istedi ama benimki inat yapmıyo
anlıycan böyle oldugu gibi yerimde kaldım bende bıraktım ALLAHIM bana acırda İNŞALLAH dogal yoldan verir AMİN
herkese meraba. dun doktordaydik, bebegin cinsiyetini ogrendik.oglumuz olcak, Allah izin verirse.
sizler nasilsiniz? gecmisi okuyamadim, tedaviler nasil gidiyo?yeni arkadaslar katilmis onlarada merhaba. insallah bu liste bana oldugu gibi sizede ugurlu gelir.
canım ya bu yerleşme kanaması olabilir dikkat et bence
inşallaaaaaaaahhhhhhh:Saruboceq:dualarım seninle canım.BENDE napim eminem gun sayıyom inş adet olmamda hamiş olurum bu kadar strese gerek kalmaz
zeynep acaba hasta oldumu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?