Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese meraba. dun doktordaydik, bebegin cinsiyetini ogrendik.oglumuz olcak, Allah izin verirse.
sizler nasilsiniz? gecmisi okuyamadim, tedaviler nasil gidiyo?yeni arkadaslar katilmis onlarada merhaba. insallah bu liste bana oldugu gibi sizede ugurlu gelir.

günaydın kızlar nasılsınız ben hala hastayım ya bu gün bebek görmeye gitcem yani anlıcanız berbat gün olcak yine aynı soruları duycam aman sağlık olsunda kızlar gerisi gelir ben artık rahatım oması olmaması artık hiç umrumda değil zaman gectikce insan yoruldunu tükendiğini anlıyo zaman gercekten bi çok şeyin ilacı ama umudum hep allah ona sığınıyom yazada tüp deniyecem oldu oldu olmadı daha denemem vardır bir hayır bunları gercekten yürekten söylüyom

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.esintem günaydın canım sen ne zaman hasta oldun tatlım ah o bebek görmeler ertele gitme.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.esintem günaydın canım sen ne zaman hasta oldun tatlım ah o bebek görmeler ertele gitme.

sanada gğnaydın canım 8 de oldum erteleyemem ya cünkü bebek bayadır doğmuş hazırlıkta bayadır yaptım canım bunu ertelesem başkası var bu sene zaten herkes doğuruyo kuzenler daha gitceğim 6 kişi daha var canım kacmak cözüm değil biyerde üstüne gitmeliyim

canım hasta derken adetimi dion yoksa nezleyim onumu dion adet olmadım daha var nezleyim ya berbat gecio bahar carptı galiba

canım hasta derken adetimi dion yoksa nezleyim onumu dion adet olmadım daha var nezleyim ya berbat gecio bahar carptı galiba

pardon ya ben adet oldun sandım geçmiş olsun canım.kız benimde 2 gün önce adet sancım oldu çok fena leke şeklinde kanla karışık akıntı geldi sonrasında kahverengi akıntı geldi bidahada bişey gelmedi arada sancım oluyo geçiyo anlamadım ne bu şimdi daha hiç böyle bişey olmamıştıbilmiyorumkismile

sağol canım hani gecen ay bendede olmuştu ya günüm baya geciodu ilkez olmuştu olabilio banada herkes hamilesin olabiliomuş gebelikte böle ama inşallah vardır canım ya ama seninki mümkün hani allaha şükür sorunda kalmadı inşallahya peki günün gecio kuşum

işte işin ilginç tarafıda bu ya bu lekelenme olduğunda adetime 9 gün vardı.

canımbencıkıyom annem beklio cıkıcam hadi kocaman öptüm dikkat et kendine dualrım seninle sanki sen hamiş kalsan bizde senden sonra kalcağız acayib bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…