Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendini anlatsana kıss merak ediyorum
ben beyaz tenli
kumral saçlı
kara kaşlı kara gözlü
160 boyunda ve 62 kilodayım

zeynep benim kocam biradan gelir bende kalkıyım geldiyinde bilgisayarın başında görünca kızıyo çok fazla duruyosun diyo bana

sonra görüşürüz canım

kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.

sağlık olsun emine... ya ialç kullandığını bilmiyordum aynı benim başımada geldi bu olay meğerse kullandığım iğnedenmiş....... iyi ettin hemen kan testi yaptırmakla

bugün hiç esinte gelmedi yine anasında galiba

e3vet ya anamı özledim napim canım sıkılıyo burdan kimseye gitmiom artık her gün aynı soruyu duymaktansa bi anama gidiom zaten yakınız 10 dk bile değil

esinte maaşallah anasından çıkmıyoolumunekankayizsmile

kıss anam rahatsız bide yalnız bentek kızım ikide erkek okuyolar dayanamıyolar e bende dayanamıyom gidiom sizlerle tanışmadan önce daha sık giderdim ama şimdi sizler varsınız

kızlar sonucu aldım maalesef negatif 1,39 çıktı ama evde yaptığım idrar testinde net iki çizği çıktı hemde hemen çıktı nasıl iş bu anlamadım gitti.

canım hadibe ya cok üzüldüm inan amavardır bir hayır ilginç ama testte iki çizgi kanda negatif ilkez sende dydum valla canım üzülme demiyecem elinde olan bişey değil üzülcen canım ya

sizleride boşuna heveslendirdim özür dilerim:sinifsinif:

canım ne dedik acısıylan tatlısıylan beraberiz bitanem sen nie bunları düşünüyon canım yanındayız ay bende seni hep düşündüm şimdi dedim kaynatıyolardı aklım hep sizdeydi :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…