Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oy oy oy utnagaç arkadaşım benim kız sen herifle nasıl halvet oluyon merak ediyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:

:kedi::kedi: önceleri çok daha utangaçtım ama şimdi değilim yani azıcık var yine utangaçlıkaklinialirimsmile napıyım

:kedi::kedi: önceleri çok daha utangaçtım ama şimdi değilim yani azıcık var yine utangaçlıkaklinialirimsmile napıyım

zamanla dahada azalır utanman bende ilk başlarda senin gibiydim şimdi utangaçlıktan eser kalmadı bebek çalışması yapa yapa utangaçlık mı kalır kız:roflol::roflol::roflol:

zamanla dahada azalır utanman bende ilk başlarda senin gibiydim şimdi utangaçlıktan eser kalmadı bebek çalışması yapa yapa utangaçlık mı kalır kız:roflol::roflol::roflol:

aman napıyım işte öyle böyle geçip gidiyor zaman :bbo:

offff adam malum bölgeme mecbur bakmak zorunda o an naparım bilmem mafoldumben
ya ağlarım yada gözümü kapatırım
evet ben gözümü kapatıyım :lepi:

şimdi doktorumla konuştum ara kanama olabilir dedi pazartesi gelecekmiş o zamana kadar beklicem böyleboshayallersmile

eminem ben çıkıyorum canım yemek yapıcam olurmu sana iyi akşamlar çok öptüm seni moralinizi bozmayın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…