Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozlemay gelmiş hoşgeldin kız nerelerdesin sen yoksa hamile mi kaldın o yüzden mi gelmiyosun buraya:gitme:

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bunrın hepsi sana emine sakın kızma bana annen ne bişi demedimi ya nası başlarsın ortaokulda yuuuuhhhhhhhhh:1shok: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

annemden gizli içiyodum hem ilk zamanlar böyle çok içmiyodum günde 1 veya 2 bazen hiç içmiyodum nasılki bebek hasreti çekmeye başladım o zaman çoğalttım bu meretimafoldumben

annemden gizli içiyodum hem ilk zamanlar böyle çok içmiyodum günde 1 veya 2 bazen hiç içmiyodum nasılki bebek hasreti çekmeye başladım o zaman çoğalttım bu meretimafoldumben

e ağzında hiç kokmadımı annen farketmedimi baban felan

merhaba kızlar memleketten döndüm artık benim için iyi oldu gezmek moral depoladım bol bol daha yeni girdim eve oooffffffff bir sürü iş var yapılacak çamaşır temizlik falan benim kırmızılarda geldi bugün 3. gün yani bu ayda olmadı..... sizler nasılsınızz degişiklik varmı
canlarım sonra uzun uzun konuşuruz bi eve çeki düzen veriyim de malum benim komşular hemen damlarlar birazdan öptüm hepinizi

emine cok erken başlamışsın kız
evet canım öyle oldu hep arkadaş çevresi merak özenti bunlar sebep oldu başlamama tiryaki olmam sandım ki ilk zamanlar değildim ama şimdi içmesem duramıyorum napıcam ben yaaa.
emine yanımda olsaydın kimse elimden alamazdı seni haaaaa :mymeka:

haklısın canım vur birde sen vur hayat vurmuş zaten banamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

eminem bende cok düşünüyom ama bişe yapamıyom elim kolum baglı elden bişe gelmiyo canım dua etmekten başka mafoldumben

ozlemay gelmiş hoşgeldin kız nerelerdesin sen yoksa hamile mi kaldın o yüzden mi gelmiyosun buraya:gitme:

heeeeeeeeee hamile kaldım eminem nerde bizde o beceri demi ama ayrıca hamile kalsam da bırakmam sizi yanlız bu topigin ismi sıkıyor beni bi degiştirek artık bida ekim gelcek nerdeyse
bu arada sigarayı bırakma çalışmalarına sevindim canım inşallah başarılı olursun

ya eminem şaka yaptım alınma hemen ben seni sevdiğimden böle konuşuyorum canım arkadaşım benim bunu bırakman lazım yavaş yavaş bırak ama bi anda değil bugün kaç tane içtin

hep şüpelendi benden ama hiç yakalanmadım yakalasa kemiklerimi kırardıeyvahedigeldismilekeşkede yakalayıp kemiklerimi kırsaydıda bende bu zıkkıma alışmasaydım.

bencede keşke yakalasaydı şimdi bliyor gakiba ama karışamaz şimdide

ya eminem şaka yaptım alınma hemen ben seni sevdiğimden böle konuşuyorum canım arkadaşım benim bunu bırakman lazım yavaş yavaş bırak ama bi anda değil bugün kaç tane içtin

bugün 2 tane içtim.normelde bu saate kadar 4 tane içerdim.

bencede keşke yakalasaydı şimdi bliyor gakiba ama karışamaz şimdide

şimdi biliyo ama artık karışsada bi işe yaramaz ben resmen bağımlıyım şu an hiçbişey fayda etmiyo kitap okuyorum bırakmak için allen carr sigara bırakmanın kolay yolu diye bakalım kitabın sonunda sigarayı tamamen bırakacaksınız diyo şimdi içmeye devam edebilirsiniz diyo kitap

yaaa sen yinede az içkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…