Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin aleyna

bu esintede ne çok anasına gidiyo haaa sinir oldumguclubacismile

bana ne kadar kızsan haklısın ama çok kötü oldum canım çarpıntı başladı ateş bastı başım döndü yani fenalık geçiriyodum resmen dayanamadım daha fazla içtim bu yaşadığım stresin zararı daha fazla vücuduma.bu nasıl bir illet bilemezsin.

sende halısın ama bunu bırakman lazım
bi anda bırakamazsın zaten hergün azalt bak nasıl tiksinti gelecek
önce günde kaç tane içerdin:uhm:

bide herşey üst üste geldi bugün yakın bi arkadaşım doğum yapacak 2 gün önce iş yerinden arkadaşın eşinin 3,5 aylık hamile olduğunu öğrendim çok doldum yine onlar için seviniyorum ama içim buruk boynum bükük kalıyo:çok üzgünüm:

çok haklısın canım ya ama napalım bu bizim kaderimiz offfffffffff:çok üzgünüm:

sende halısın ama bunu bırakman lazım
bi anda bırakamazsın zaten hergün azalt bak nasıl tiksinti gelecek
önce günde kaç tane içerdin:uhm:

günde 10 tane bazen 13 14 oluyodu şimdi günde 3 tane içip azaltıp sonra bırakmayı düşünüyorum birden kesince çok fena oldummafoldumben

emine cok haklısın canım bende birinin hamile oldugunu duyunca bi hoş oluyom seviniyom ama içim burkuluyo ama bizim gibi insanlar ın oldugunu duyuncada cok seviniyom

ortaokuldan beri içiyorumalsanaalsanasmile:mymeka:bunlar bana.

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bunrın hepsi sana emine sakın kızma bana annen ne bişi demedimi ya nası başlarsın ortaokulda yuuuuhhhhhhhhh:1shok: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

aman aleynam nası oluyum işte hergünkü gibi aynı
sen nasılsın
bende aynı canım ya deyişen bişe yok
günde 10 tane bazen 13 14 oluyodu şimdi günde 3 tane içip azaltıp sonra bırakmayı düşünüyorum birden kesince çok fena oldummafoldumben

aman emine napıyon kız bu kadar içme çok zararlı

günde 1 tane falan iyi de

emine cok haklısın canım bende birinin hamile oldugunu duyunca bi hoş oluyom seviniyom ama içim burkuluyo ama bizim gibi insanlar ın oldugunu duyuncada cok seviniyom

aleynam napıcaz biz böyle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim tez vakitte bizelerede yavrularımızı yollarda diner bu göz yaşlarımızmafoldumbenburda sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum yanlız olmadığımı biliyorum:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…