Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emıne hadı bakalım bu ay sende aşılama yaptır inş guzel haberler alcaz. bugul sen nezaman yaptırcan tüp bebeği canımm

yok canım güneşli değil bulutlu ama çok sıkıcı ne güneş var ne yağmur

iyi canım benim inşaallah kesilirde yapılır aşılaman
rahim duvarın nasılmış
rahim duvarım şu an iyiymiş canım
eminecigim tüp bebek yaptırcaz inşallah sende neden kanama oluyoki

canım ben ilaç kullanıyorumya rahim duvarımın kalınlaşması için tam iyi duruma gelmişti lekelenmelerim başladı tam 16 gün sürdü ardından doktor rahim duvarımda tekrar incelme olduğunu söyledi tekrar ilaç verdi ilacı kullanırken adet oldum ilacı kestim şimdi tekrar muayene etti normale dönmüş çok şükür inş. iyi iderde aşılama tedavisine başlarız ramazan gelmeden.

emine duymuki beyza ne yapayım ya kızlar nergis hiç uok siteyede girmiyo en son girdigi zaman kanamam var yazmıştı inşallah bişey olmamıştır

kızlar hepimiz bu ay tedaviye başlıyoruz hadi hayırlı olsun hepimize Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sol canım iitim bizde tüp tedavisine başladık adetin 2. gun başladık göbekten puregon iğnesi kendim vuruyorum evde bakalım inş hayırlı olur

canım benim inş. bu ay hepimizin yüzü güler allahın izniyle moralini yüksek tutmaya çalış bu çok önemli tedavi sırasında.

beyza o ignenin fiyatı ne kadar ama satış fiyatı kaç ml

canım 600 mg 85 tl bn gunlük 225mg ayarlıyorum 5 kutu yazdı bundan, sonra olivetti iğnesi çatlamak için bide başka iğne daha var onlar son aşamada kullanıcakmış bugun heyet raporumu götürdüm bakalım akşama fiyatı çıkacak kaça malolcak

bu ramazan bayramında hepimiz hamiş oluruz Allah izin verirse kızlar ne olursa olsun bu ay moralimizi bozmayalım olur mu herşey Allahtan o bizim için hayırlı olanı bilir onun izni olmadan hiçbişey olmaz bunu düşünerek tedaviye başlayalım bide meryem süresini okuyalım.

canım özel hastane raporunu devlet karşılamıyomuş artık doğrumu sen nerden alıyosun raporunu ilaçlar çok pahalı rapor çıkmazsa altından kalkamayız devlet bize destek olacağına köstek oluyo ya:çok üzgünüm:

bakalım bana hangi ilaçları verecek doktor.beyzanur sen alıştın iğne yapmaya ben nasıl yapıcam onu düşünüyorum.

canım ağzını bal yesin ne guzel konuştum inşallah tatlım Rabbim hepimizin karnını bebişle doldurur

canım ben özel hastanede değil üniversitede yaptırıyorum 2500 tl tutar dediler 85 tl ilacın norömal fiyatı devlet kaçını karşılıyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…