Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugul yakıyo canım ilaçlar çok fazla değil ama yakması bişey değilde batırmak zor geliyo banada.

canım ben özel hastanede değil üniversitede yaptırıyorum 2500 tl tutar dediler 85 tl ilacın norömal fiyatı devlet kaçını karşılıyo bilmiyorum

iyiymiş canım fiyatı çok fazla değil ben özel merkezde yaptırmıştım tüp bebeği 5000 tl gitmişti ilaçlarla beraber.

kızlar ben aşılama yapılınca sakin olmak uyumak istiyorum bi yerde okudum pasiflora şurup içenler olmuş tedavi sırasında rahatlamak için bi sakıncası yokmuş doktora sorucam bende içicem o şurubu biliyorum baya sakinleştiriyo

bakalım bana hangi ilaçları verecek doktor.beyzanur sen alıştın iğne yapmaya ben nasıl yapıcam onu düşünüyorum.

canım bende çok korkuyodum dr saat 6 ile 8 arası vur dedi ilkini eşim vurcaktı baktım o gelmedi bıda bn vurim dedi ama acımadı sedece iğnyi çekerken elime soktum :)

canım iyi bişeymiş bencede doktoruna bi sorda

beyzanurum biz maddi açıdan çok sıkışığız napıcaz bilmiyorum siz nasıl yaptınız para ayırmışmıydınız tüp bebek için bizim çok borcumuz var Allahım yardım et bizlere.

kızlar raporum da şunlar yazıyo

1-yapılan tm tedaviler sonrasında normal tıbbı yöntemlerle çocuk sahibi olamadığı ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceği.... ne kadar acı böyle yazmışlar bana.....
2-son üç yıl içinde diğer teradvilerden olumsuz yanıt aldığı
3-23 yaşını doldurmuş 39 yaşından gün almamış olmadı
4-5 yıllık sağlık sigortası olmak

yanı 23 yaşından küöçük olmamak, 3 yıl ve sonrası evli olmak, tüm tedavıler geçmiş olmak bunlar olduğu zaman rapor verıyorlar.

bilirim canım bilirim banada yazmışlardı bunları bunları yazmasalarda hiç olmaz dimi rapor alamayız acı ama gerçek ne yazıkki:çok üzgünüm:

beyzanurum biz maddi açıdan çok sıkışığız napıcaz bilmiyorum siz nasıl yaptınız para ayırmışmıydınız tüp bebek için bizim çok borcumuz var Allahım yardım et bizlere.

canım hep öyleyiz burda konuşulmaz belki ama bizde100 milyra yakın borc ödedik hemde boş yere karşılığına bnım diyebilecğin bişey yok yanı Rabbım hepimizin yrdımcısı olsun. anca toparlandık keşke diyorum evliliğimin ilk yıllarında yaptırsaydım tüp bebeği çok pişmanım inş rbbım bu sefer ol der ve bebeğim benımle olur. vE RABBIM HEPİMİZİ EVLAT SAHİBİ YAPAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…