Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nolsun bende sabah geldim çalışıyorum sizlerle konuşamadanda edemiyorum bugün zor kalktım çok uykum vardı arada böyle uyumak istiyorum hiç işe gelesim olmuyo.

evet cnm yaaa bende konuşmadan duramuyom gııı çok alıştım buraya bennnnn...

cnm ne desen haklısın walla rabbim sana çalışma gücü versin inş...

evet cnm yaaa bende konuşmadan duramuyom gııı çok alıştım buraya bennnnn...

cnm ne desen haklısın walla rabbim sana çalışma gücü versin inş...

amin canım sağol işte evde oturmakta olmuyo para lazım aman neyse boşver çalışıyom işte.eeeee sen napıcan bugün

kızlar günaydın nasılsınız kızlar eşim cok hasta şimdi onu doktora götürcem sonra gelirim konuşuruz bu arada haal hastalanmadım offya neydi günahım galiba tatil işi yattı neyse allah büyük bakarsınız bu gün hasta olurum tabi inşallah 6 sında adet olmam lazımdı hadi hepinizi öptüm gelirim 1 saate

amin canım sağol işte evde oturmakta olmuyo para lazım aman neyse boşver çalışıyom işte.eeeee sen napıcan bugün

bende bugün öğleden sonra bizim burda tuhafiye var oraya gidip yazma alcam artık görümcemler gelir görümceme bi yazma yapmak istiyorum bi gidiyim bakıyım diyorum şu güneş inene kadar da evi temizlerim sora çıkarım...

cnm çok çok geçmiş olsun yaa hayırdır neyi var ki acep...
cnm bakarsın burda çiftetelli oynarız ne biliyon kiii:dance::dance::dance:inş.hamilesindir yaaaa...

cnm çok çok geçmiş olsun yaa hayırdır neyi var ki acep...
cnm bakarsın burda çiftetelli oynarız ne biliyon kiii:dance::dance::dance:inş.hamilesindir yaaaa...

kıss ben hamile kalcam bu 2 senedir olmadıda ben tatile gitcem zamanmı hamiş olcam yok ya adet olucam benim daha öncede günüm gecti diğer kızlar bilir canım eşim boğazları dolmuş ateşlenio

geçmiş olsun canım neyi var eşinin kız belki hamilesin ne bu adet olma merakı

oh ne güzel görümcene yazma niye yapıcan

asi burdayım canım uykucu zeynepte gelmiş günaydınlar efendim nasılsınız bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…