herkese günaydın.asi günaydın canım hayırlı sabahlar ne var ne yok.
cnm ne olsun işte iyilik sağlık sen nasılsın?
nolsun bende sabah geldim çalışıyorum sizlerle konuşamadanda edemiyorum bugün zor kalktım çok uykum vardı arada böyle uyumak istiyorum hiç işe gelesim olmuyo.
evet cnm yaaa bende konuşmadan duramuyom gııı çok alıştım buraya bennnnn...
cnm ne desen haklısın walla rabbim sana çalışma gücü versin inş...
amin canım sağol işte evde oturmakta olmuyo para lazım aman neyse boşver çalışıyom işte.eeeee sen napıcan bugün
kızlar günaydın nasılsınız kızlar eşim cok hasta şimdi onu doktora götürcem sonra gelirim konuşuruz bu arada haal hastalanmadım offya neydi günahım galiba tatil işi yattı neyse allah büyük bakarsınız bu gün hasta olurum tabi inşallah 6 sında adet olmam lazımdı hadi hepinizi öptüm gelirim 1 saate
cnm çok çok geçmiş olsun yaa hayırdır neyi var ki acep...
cnm bakarsın burda çiftetelli oynarız ne biliyon kiii:dance::dance::dance:inş.hamilesindir yaaaa...
kızlar günaydın nasılsınız kızlar eşim cok hasta şimdi onu doktora götürcem sonra gelirim konuşuruz bu arada haal hastalanmadım offya neydi günahım galiba tatil işi yattı neyse allah büyük bakarsınız bu gün hasta olurum tabi inşallah 6 sında adet olmam lazımdı hadi hepinizi öptüm gelirim 1 saate
bende bugün öğleden sonra bizim burda tuhafiye var oraya gidip yazma alcam artık görümcemler gelir görümceme bi yazma yapmak istiyorum bi gidiyim bakıyım diyorum şu güneş inene kadar da evi temizlerim sora çıkarım...
oh ne güzel görümcene yazma niye yapıcan
cnm ya benim görümce istanbulda her yazda gelir elide boş gelmez bide bişeyler olsun kız cağıza bi yazma yapıyım dedim ....
anladım canım iyi yapıyosun :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?