Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız zeynep sus bi kız.
senin yüzünden kızlar bana yorum yapamıo aaaaklava:
gel kavga yapak bende stres atmış olurum alkisalkisalkis

şaka yapıom ha ciddiye alma

artık dayanacak gücüm kalmadı herşeyimi yanlız başıma yapıyorum eşim beni sıkıştırıyo annenlere sakın demiycen diyo e kendi yanımda gelemiyo bunada kendim giderim galiba mafoldumben

aaaaa senin bu eşinde bi tuhaf boğarım kız ben öyle herifi ne bu ya annemlere söylemicemde kime söyliycem derdi ne bu adamın böyle ne sterese sokuyo seni yazık ya olamzki böyle rest çeksene zeynep ne bu baskı yeter.

kız zeynep sus bi kız.
senin yüzünden kızlar bana yorum yapamıo aaaaklava:
gel kavga yapak bende stres atmış olurum alkisalkisalkis

şaka yapıom ha ciddiye alma
:kedi: :kedi:
canım sinirini çıkarda bizden çıkar önemli değil bizler tedavi oluyoruz stres olmamalı bizim hayatımızda.

öle ama işte gelde bana anlat offf vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim

olmuyo işte rest çekersem ben eşimle kötü olurum zaten annemlerle yakın değil biliyorsunuz bilmesini istemiyor napıyım kesin kararım bu dedi ne diyebilirimki
senelik izin alıp o bakacakmış bana

zeynep annene sölemicende kime sölücen ya.eşin nasıl anlamaz böle bişeyi.ayıbımı var bununki.

maonyaa hoşgeldn canım

zeynep sende ne olur takma kafana bişey ya rahat lcaz bu ay lütfen sinirlenmek yokk

zeynep annene sölemicende kime sölücen ya.eşin nasıl anlamaz böle bişeyi.ayıbımı var bununki.
ayıbı yok canım sorun kendindeya istemiyo tipik erkeklik iştesempatiksalakcinni
zeynepcim cnm sizin sorununuz neydi cnm???

dur başlayım
eşimde morfoloji bozukluğu var 2 sene önce ameliyat oldu varikoselden morfolojiden başka sorun kalmadı
bende doğuştan rahim tersliği var , sol tüp kapalı, geçen hafta pko olduğunu öğrendim, prolaktin değerim üst sınırdaymış,1 sefer aşılama 1 sefer tüp yaptırdık tutmadı şimdi tekrar tedavideyimboshayallersmile

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…