buda bizim meşhur tepsi mantımız biz çok yaparız bundan zeynepgil yapar mı bilmem de...
buda bizim meşhur tepsi mantımız biz çok yaparız bundan zeynepgil yapar mı bilmem de...
geçmiş olsun canımmkızlar ben geldim eşimde solunum yolu enfeksiyonu olmuş ilaç tedavisine başladı şimdi uyuyo e sizler nasılsınız bakem
zeynep nasıl ekliyosun bu resimleri
kızlar ben geldim eşimde solunum yolu enfeksiyonu olmuş ilaç tedavisine başladı şimdi uyuyo e sizler nasılsınız bakem
asi bunun tarifini verirmisin pişirmesini soruyorum yani sulu yapıyonuz dimi cok güzel görünüyo biz yapıyoruz sadece yogurt döküyoruz sizin pişirmesi deyişik galiba
bunu bilirmisin yağlama
geçmiş olsun canım neyi var eşinin kız belki hamilesin ne bu adet olma merakı
canım bu önce yağda kızarıyo değilmi, yanlışmı biliyorum demet yada fırınlanıyo
bu tepsi mantısı o dediğin kaşığa 40 tane dolan mantı
canım bu önce yağda kızarıyo değilmi, yanlışmı biliyorum demet yada fırınlanıyo
bu tepsi mantısı o dediğin kaşığa 40 tane dolan mantı
yok bizim yaptıgımıza kırktane dolmaz kaşıga tabi kayseri mantısı meşhurdur
biz yapıyoruz kaynayan suda haşlıyoruz süzüp sarmısaklı yogurt döküyoruzzzz bukadar şizin haşlaması deyişik galiba
canım biz bu cuma tatile gitceğiz 4 günlüğüne oda ben adet olmadım ya şimdi olayımda tatil sırasında olmayayım adet olursam denize flan giremem o yüzden ama malesef omadım hala adet
yok bizde öle haşlarızyok bizim yaptıgımıza kırktane dolmaz kaşıga tabi kayseri mantısı meşhurdur
biz yapıyoruz kaynayan suda haşlıyoruz süzüp sarmısaklı yogurt döküyoruzzzz bukadar şizin haşlaması deyişik galiba
valla bende daha kahvaltı yapmadımaa kızlar yeterya cok lezzetli görünüyolar canımız cekti valla
:roflol: niye kısss netten konumu kopyala cevapladan grafik ekleye yapıştırkız zeyno nasıl olduğunu anlatmışsında ben bi türlü beceremedim resmi kopyalıyorum yapıştırıramıyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?