cnm bu tepsi mantısının tarifi okadar kolayki ağır olmasın diye biz bunun içine yumurta kırmayız...
un su tuz bu kadar..
pişirmeside şöle=ilk önce bu mantıları güzelce tepsiye dizdikten sonra ama dizmeden önce tepsiyi yağlıyosun daha sonra bunları otakta kızartıyosun(biz böle yaparız)sonra ayrı bi tavada salçalı sos yapıyosun ...kızarttığın mantıların üstüne kızgın suyu boşaltıyosun...sonra ayrı bi tavada yaptığın salçalı sosu üzerine gezdiriyosun pişerken çok güzel oluyo kızlar...
kızlar ben geldim eşimde solunum yolu enfeksiyonu olmuş ilaç tedavisine başladı şimdi uyuyo e sizler nasılsınız bakem
bunu bilirmisin yağlama
esinte sen adeti düşünüyon ama eşin hasta olmuş o daha kötü ya hastayken hiçbişe anlamassın tatilden
yağda kızarıyo değilmi
aaaa karnım acıktı yeter yavcokacimcoookAllahtan şimdi yemeğe çıkıcam
yapılacağında bişi yokki canım tarif iştehakkınızı helal edin kılzar böle koyduk fotoları canınızı çektirdik wallla
zeynep ALLAH İZİN VERİRSE bunu deniycem yaglamayı cok beyendim
sagol canım tarif verdiyin için
cnm bu tepsi mantısının tarifi okadar kolayki ağır olmasın diye biz bunun içine yumurta kırmayız...
un su tuz bu kadar..
pişirmeside şöle=ilk önce bu mantıları güzelce tepsiye dizdikten sonra ama dizmeden önce tepsiyi yağlıyosun daha sonra bunları otakta kızartıyosun(biz böle yaparız)sonra ayrı bi tavada salçalı sos yapıyosun ...kızarttığın mantıların üstüne kızgın suyu boşaltıyosun...sonra ayrı bi tavada yaptığın salçalı sosu üzerine gezdiriyosun pişerken çok güzel oluyo kızlar...
yok bizde öle haşlarız
valla bende daha kahvaltı yapmadım
:roflol: niye kısss netten konumu kopyala cevapladan grafik ekleye yapıştır
canım allaha şükür okadar ağır değil bide doktor bu ilaçlarla atlatır hemen dedi
neyse kızlar sizin tariflerinize doyum olmuyo cıkayım
asi arapaşını bilirmisin
asi arapaşını bilirmisin
asi tepsiylen aygazda kızartıp üstüne kaynar su döküp öyle tepsiyle aygazda pişiricem dimi dogru anlamışmıyım
iyi ozamn benimki aldım mı bu hastalıgı cok agır alırda o yüzden dedim
aaan niye gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?