Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar hanımlar buraya tesadüfen rastladım
uzun bir aradan sonra bugün ikinci aşılamam yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz
Allah herkeslere dilediğini versin hayırlısıyla

canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin........

BEND EBUGUN BAŞLADIM TEDAVIYE ARKADAŞLAR..ben fostıman75 vuruluyorum bı hafta vurulucam haftaya cuma 16 ekım de yenıden gıdıcem doktor a kontrolÜm var.acaba haftaya ıĞnemı deĞıŞtırcekmı nasıl yapacak..bu konuda benı bılgılendırımısınız

uzun bir aradan sonra bugün ikinci aşılamam yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz

hoşgeldin.ayla hanım.hayırlı ola inşallah.ben de bugün kontrole gittim.yumurtalara baktı.iyi dedi.15 çatlama iğnesi vurulcak

canım benim beklenen adet tarihim 24 ekim

nergis sen hangi doktora gidiyordun . kullandığın ilaçlar farklı geldi de ve 2. aşılamayı ne zaman yaptırdın canım

Son düzenleme:

canım aşılamadan önce doktorun muayene ediyormu. neye göre çatlamamış yumurtan olduğunu söyledi. benim dr. aşılamada yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bilmiyoruz tüp bebekte yumurtaları topladığımız için çatlama olduğunu biliyoruz dedi.

Son düzenleme:
kızlar çatlatma iğnesi hangi bölgeye yapılıyor ben biraz korkuyorum bide adetimin ilk günü yada ikinci günü gitsem doktorum beni muayene edermi çünkü şehir dışına çıkıcamda

kızlar çatlatma iğnesi hangi bölgeye yapılıyor ben biraz korkuyorum bide adetimin ilk günü yada ikinci günü gitsem doktorum beni muayene edermi çünkü şehir dışına çıkıcamda

çatlatma iğnesi göbekten yapılıyor. göbek deliğinin 2 parmak etrafında uygun bir yere. genelde kontrolü adetin 2. günü yapıyorlar. 2. gün vajinal ultrason bakılıyor. sen 1. gün ara doktorunu.

nergis sen hangi doktora gidiyordun . kullandığın ilaçlar farklı geldi de ve 2. aşılamayı ne zaman yaptırdın canım

Canım ben Orhan Özdiller e gidiyorum. Bana ilk aşılamada gonalf ve merional verdi. 2.aşılamada birde serophen ilave etti. Yarın kontrole gideceğim. Aşılamam henüz yapılmadı

Canım hayırlı olsun

İğneni değiştirmez canım, sadece yumurtalarının büyüklüğünü kontrol etmek için çağırıyordur.

2.günü gidebilirsin canım. Beni hep 2.gün çağırıyor doktorum

listeye benide ekleyin arkadaşlar 12 gündür PUREGON kullanıyorum 2. aşılamam olacak 1-2 gün içinde :kedi:

merhaba kızlar bende bugün başladım.ilk iğnemi vuruldum 7 gün iğneden sonra 8.gün yani ayın 16sında dr kontrole gideceğim.bakalım zaman bize neler getirecek?allah yardımcımız olsun.aminnn.....:ecrin_bebek:

merhaba kızlar bende bugün başladım.ilk iğnemi vuruldum 7 gün iğneden sonra 8.gün yani ayın 16sında dr kontrole gideceğim.bakalım zaman bize neler getirecek?allah yardımcımız olsun.aminnn.....:ecrin_bebek:

bende 16sında kontrole gıdıcem adet tarıhın nezmandı senın benım 8ekımdı.
kontrole cagıracak sonrasında aşıla için gun vericek sanırsam.
haftaya pazartesıye gun verirmiki?

çok teşekkürler arkadaşlar 2 senedir sabrediyorum biraz daha sabredeceğim gerçi bu gün karnımda sancı var adet sancısı gibi bakalım hayırlısı allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

arkadaşlar benim ilk aşılamamdı.18 ekim günüm ama bu gün belim ve karnım çok ağrıyor.hasta olacakmışım gibi çok korkuyorum acaba reilmi olacam.hepimiz için bu ay hayırlı olur inşallah

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ilk kullandığımda hiç böyle olmamıştı dün ilk aşımı oldum bugün acayip midem bulanıyor bu puregonun böyle etkisi var mı ?

kızlar bugün dr gittim . 2 yumurta var dedi şimdide 12 ve 10 mm .menogon iğneden 5 tane yeterli olmamış 2 tane daha verdi bugün ve yarın yaptıracam ve pazartesi akşam saat 20 de bidaha ölçüm yapılacak. bugün 9. gün ya az gelişiyo yumişler sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…