iyi akşamlar hanımlar buraya tesadüfen rastladım
uzun bir aradan sonra bugün ikinci aşılamam yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz
Allah herkeslere dilediğini versin hayırlısıyla
amin tatlım inşaallah hayırlısıylacanım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin........
uzun bir aradan sonra bugün ikinci aşılamam yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar........................ beklenen adet tarihi
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim
nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................?????
yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????
boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????
pike...........................2.aşılama..................????.................................................????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim
bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????
Merhaba arkadaşlar
benim ilk yani 1. aşılamam tutmamıştı.
Bugün itibari ile 2. aşılamamı oldum
Fakat çatlamamış yumurtam daha var
Onun için çift aşılama olacam doktor şansı biraz daha arttıralım dedim.
Yarın 2. son aşılamam olacak
sonra 15 gün beklemedeyiz.
Bu sefer inşallah olur.
kızlar çatlatma iğnesi hangi bölgeye yapılıyor ben biraz korkuyorum bide adetimin ilk günü yada ikinci günü gitsem doktorum beni muayene edermi çünkü şehir dışına çıkıcamda
nergis sen hangi doktora gidiyordun . kullandığın ilaçlar farklı geldi de ve 2. aşılamayı ne zaman yaptırdın canım
BEND EBUGUN BAŞLADIM TEDAVIYE ARKADAŞLAR..ben fostİman75 vuruluyorum bİ hafta vurulucam haftaya cuma 16 ekİm de yenİden gİdİcem doktor a kontrolÜm var.acaba haftaya İĞnemİ deĞİŞtİrcekmİ nasıl yapacak..bu konuda benİ bİlgİlendİrİmİsİnİz
kızlar çatlatma iğnesi hangi bölgeye yapılıyor ben biraz korkuyorum bide adetimin ilk günü yada ikinci günü gitsem doktorum beni muayene edermi çünkü şehir dışına çıkıcamda
merhaba kızlar bende bugün başladım.ilk iğnemi vuruldum 7 gün iğneden sonra 8.gün yani ayın 16sında dr kontrole gideceğim.bakalım zaman bize neler getirecek?allah yardımcımız olsun.aminnn.....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?