Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar........................ beklenen adet tarihi

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim

nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

bumuyani.....................?????.......................fostiman75.......................................8kasım

f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????

aslanca.......................?????.........................?????...........................................?????

Son düzenleme:
Canım ben Orhan Özdiller e gidiyorum. Bana ilk aşılamada gonalf ve merional verdi. 2.aşılamada birde serophen ilave etti. Yarın kontrole gideceğim. Aşılamam henüz yapılmadı

bende orhan beye gidiyorum. serophene+ puregon kullandım. çatlatma iğnesi olarakta ovitrelle. her iki aşılamada bunları kullandım. bende pco var belkide bu yüzden farklıdır.

nergis55 ve 23sm siz elaazığda mı yaşıyorsunuz? bildiğim kadarıyla orhan bey ufukta değil mi? ha bu arada bende elazığ geliniyim nereden biliyorum diye merak etmeyin:) sizilerin sorun neydi ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz? hepimizin allah gönlüne göre verir inşallah.....

Canım bizde sorun morfoloji.%2. 1.5 yıldır uğraşıyoruz.Sen ne zamandır istiyorsun?

canım ya bizim geçen yıl bu zaman hamileydim bebiş karnımda ölünce 3 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım... 3-4 ay korunmamız gerektiğini söyledi dr ağustosta 1 aşılama oldu ama tutmadı ..geçen ay yumiş gelişmedi ... bugün 2. iğneyi oldum salı dr a gideceğim inşallah bu sefer gelişirde bizi üzmez... aslında bizde tam olarak sorun yok biz bir arkadaştan duyduk deneyelim işi kolaylaştıralım dadik ama olmadı zaten bu ay da olmazsa bırakacağım kendinden olursa olsun baktım o da olmuyor artık son çare neyse o......... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.......

iyi akşamlar arkadaşlr benımde bekeldıgım ve inşş olmam dediğim adet tarıhım 8kasım gercıdoktorum henuz bısye demdı de ben gecen aya göre bı gun verdımsıze ebnıde eklermisinz lıstenıze

arkadaŞlar aŞılama tedavısı surecınde doktorunuz ssızede ılŞıkıyı yasakaldımı ?bıze yasak dedıler 1ay boyunca ılŞkıyasakmıŞ
ama okudumkı kımı arkadaŞlr a Özellıkle ÖnermıŞ doktor ıılŞlıkıyı

yo hatta dr aşılamadan sonra 5 gün aralıksız dedi........

10 ekimde 2. aşılamam yapıldı .klomen ve cyclo-progynova kullandım.çabalarımızın karşılığını alırız inşaallah.......:CüvCüv:

ilk aşılamamda tahlil sonçlarımız da iyi çıkmıştı.yalnızca aşılama ile kalmasın ihtimal yükselsin diye özellikle aşılamamın olduğu gün önermişti.ama sonuç negatif.......

ilk aşılamamda tahlil sonçlarımız da iyi çıkmıştı.yalnızca aşılama ile kalmasın ihtimal yükselsin diye özellikle aşılamamın olduğu gün önermişti.ama sonuç negatif.......

canım benım uzulme herseyin vaktı zmanı var

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim

nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75....................................8kasım

f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????

aslanca.......................?????.........................?????...........................................?????

lahor..........................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

Son düzenleme:

bende pco var. 1. aşılama tutmadı. 2. aşılamayı yaptıkı. şimdi sonuç bekliyorum.aktif olarak 1 yıldır ugraşıyoruz. ondan öncesinde oluruna bırakmıştık. ne zaman olursa. baktık olmuyor tedaviye başladık. bu bir yıl içinde ben tedaviyi aksattım. rahim filmi çekildi. laporaskopi yapıldı.
işte böyle şimdi hayırlısıyla 24 ekimde sonuç alacağım.

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracaktım.bu 3. aşılamam uygulanacaktı.adetimi ayın 5'inde olmam gerekiyordu.ama hala olmadım.bugün idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı.normalde çok düzenli adet olurum.bi geçen ay 3-4 gün geçmişti.bu ay 1 hafta oldu.adet belirtimde yok...inşallah yarabbim pozitif olur...

insallah melegin seninledir canim :Saruboceq:

kizlar bu igneleri kac gun vurunucaz CADIARZU doktor bana bir suru igne vermis :sm_confused:

sagol canım listeye ekledigin için hepimiz için hep dua ediyom allahım bebeklerimize kavuşştur hayırlı zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bütün ekimde aşılama olan arkadaşlar allah hepimize bu ay bebklrimizi verirde biz de mutluluğu yakalarız.ben 1 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım ve en zor şey olan beklemeye geçtim.regli olacağım diye korkmaktan huzurum kalmadı 18 ekim regli tarihim ama karnım benim ara ara bir ağrıyor baya kıvranıyorum.bizim ikimizde de sorun yok gerçi eşim geçen ekimde varikosel ameliyatı olmuştu ve sperm sayısı 38 milyon olmuştu.bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin.2 senedir her ay regli olma korkusuyla geçen yıllarım ömrümden ömür götürdü.hepimizin duaları kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…