Canım ben Orhan Özdiller e gidiyorum. Bana ilk aşılamada gonalf ve merional verdi. 2.aşılamada birde serophen ilave etti. Yarın kontrole gideceğim. Aşılamam henüz yapılmadı
nergis55 ve 23sm siz elaazığda mı yaşıyorsunuz? bildiğim kadarıyla orhan bey ufukta değil mi? ha bu arada bende elazığ geliniyim nereden biliyorum diye merak etmeyin:) sizilerin sorun neydi ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz? hepimizin allah gönlüne göre verir inşallah.....
arkadaŞlar aŞılama tedavısı surecınde doktorunuz ssızede İlŞİkıyı yasakaldımı ?bıze yasak dedİler 1ay boyunca İlŞkİyasakmıŞ
ama okudumkı kımı arkadaŞlr a Özellıkle ÖnermİŞ doktor İİlŞlİkıyı
arkadaŞlar aŞılama tedavısı surecınde doktorunuz ssızede İlŞİkıyı yasakaldımı ?bıze yasak dedİler 1ay boyunca İlŞkİyasakmıŞ
ama okudumkı kımı arkadaŞlr a Özellıkle ÖnermİŞ doktor İİlŞlİkıyı
ilk aşılamamda tahlil sonçlarımız da iyi çıkmıştı.yalnızca aşılama ile kalmasın ihtimal yükselsin diye özellikle aşılamamın olduğu gün önermişti.ama sonuç negatif.......
nergis55 ve 23sm siz elaazığda mı yaşıyorsunuz? bildiğim kadarıyla orhan bey ufukta değil mi? ha bu arada bende elazığ geliniyim nereden biliyorum diye merak etmeyin:) sizilerin sorun neydi ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz? hepimizin allah gönlüne göre verir inşallah.....
arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracaktım.bu 3. aşılamam uygulanacaktı.adetimi ayın 5'inde olmam gerekiyordu.ama hala olmadım.bugün idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı.normalde çok düzenli adet olurum.bi geçen ay 3-4 gün geçmişti.bu ay 1 hafta oldu.adet belirtimde yok...inşallah yarabbim pozitif olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?