kızlar dün 7.gündü 5. iğnemi sabah yaptımıştım ve aksam dr. gittim ölçüm yaptı.10mm dedi tek yumurta gelişmiş dedi c.tesi bidaha ölçüme gel dedi.sanki yumurta küçük gibi ya .dr.um bugün şehir dışına çıkacak ve baska bi dr olacakmıs cumartesi ,eşim kıskançlık yapıyor ne yapacam bilmiyom bana cumartesi bakacak doktor erkek ve gitmemi istemiyor eşim erkek olduğu için.offff ya ne yapacam kaçıncı günü normalde çatlatma iğnesi vuruluyor.yani ptesi gitsem o zaman 11. günüm oluyor gecikirmiyim acaba bana birileri bişey desin acayip doluyum ağlamamak için zor tutuyom. ben bebek için uğraşırken eşimin takıldığı noktaya bakın ya . ne yapayım biri akıl versin.senağlama
pazartesi test yap belli olur bence. çarşamba da kanda kesin çıkar. aşılamanın 14. günü kanda kesin sonuç çıkıyor.:lepi:bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.
bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.
hanımlar;
listede çok güzel olmuş.ellerine sağlık nergis hanım.kullundığım ilaçlar gonalf 150 ünite günlük ,Pregnyl 5000 Moral bozmak yok;hadi iyi şanslar
bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.[/QUOT
Meraba canım:senin hakkında ne hayırlı ise o olsun güzelim.moralini bozma.stres yapma.gün sayma.gün sayıldıkça strese giriliyo.akışına bırak,ALLAH HEPİMZE SEVİMLİ Mİ SEVİMLİ,MELEK Mİ MELEK,SAĞLIKLIMI SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN.UNUTMA STRES YOK.KAFAYA TAKMAK YOK.NORMAL GÜN GİBİ DEVAM ET GÜNÜNE.OK.hihoyyyt
bende düşünüyorum..ilk aşılamamı yaptıracağım hadi hayırlısı hepimiz için allah yardımcımız olsun..:saruboceq:
bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.
canim ellerine saglik liste cok guzel olmus :lepi:
ben daha ignelere baslamadim 13 gibi adet olmayi bekliyorum sonra ignelere basliycam kismetse asilamam yapilir yapilmazda beklenmeyen adet tarihimi veririm opuyorumnanaktan
kızlar dün 7.gündü 5. iğnemi sabah yaptımıştım ve aksam dr. gittim ölçüm yaptı.10mm dedi tek yumurta gelişmiş dedi c.tesi bidaha ölçüme gel dedi.sanki yumurta küçük gibi ya .dr.um bugün şehir dışına çıkacak ve baska bi dr olacakmıs cumartesi ,eşim kıskançlık yapıyor ne yapacam bilmiyom bana cumartesi bakacak doktor erkek ve gitmemi istemiyor eşim erkek olduğu için.offff ya ne yapacam kaçıncı günü normalde çatlatma iğnesi vuruluyor.yani ptesi gitsem o zaman 11. günüm oluyor gecikirmiyim acaba bana birileri bişey desin acayip doluyum ağlamamak için zor tutuyom. ben bebek için uğraşırken eşimin takıldığı noktaya bakın ya . ne yapayım biri akıl versin.senağlama
hanımlar;
listede çok güzel olmuş.ellerine sağlık nergis hanım.kullundığım ilaçlar gonalf 150 ünite günlük ,Pregnyl 5000 Moral bozmak yok;hadi iyi şanslar
benimde geçen ay tek yumurtam gelişmişti, bakalım bu ay kaç yumurtam olacak mirmirmirmirben ilk 75 ile başladığım ay gelişmişti ancak geçtiğimiz ay gelişmedi yine 75ti.... öyle olunca bu ay 150 ile başla dedi.... sonra düşürecekmiş.......
selam hanımlar;
doktora gittim.yumurta kontrolu.sağ yumurtalıkta 7 tane sol yumurtalıkta 5-6 tane yumurtam varmış,doktorum iyi dedi.pazartesi yine kontrol var. yumurtaboyları 10 ml civarımış.ALLAHIM GÜZEL RABBİM NE OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI EYLE.DAİMA YANIMIZDA OL YARABBİ. ŞU EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA.AMİN.kızlar moraliniz iyi olsun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?