Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dün 7.gündü 5. iğnemi sabah yaptımıştım ve aksam dr. gittim ölçüm yaptı.10mm dedi tek yumurta gelişmiş dedi c.tesi bidaha ölçüme gel dedi.sanki yumurta küçük gibi ya .dr.um bugün şehir dışına çıkacak ve baska bi dr olacakmıs cumartesi ,eşim kıskançlık yapıyor ne yapacam bilmiyom bana cumartesi bakacak doktor erkek ve gitmemi istemiyor eşim erkek olduğu için.offff ya ne yapacam kaçıncı günü normalde çatlatma iğnesi vuruluyor.yani ptesi gitsem o zaman 11. günüm oluyor gecikirmiyim acaba bana birileri bişey desin acayip doluyum ağlamamak için zor tutuyom. ben bebek için uğraşırken eşimin takıldığı noktaya bakın ya . ne yapayım biri akıl versin.senağlama

tatlım ben seni çok iyi anlıyorum tam bu aşamada şu gün gideyim bu gün gideyim olmaz çünkü senin için saatlerin bile çok önemi var tabi bir tane yumurta seni üzmesin verecek olan rabbim her halukarda verir yumurta 20 mm olduğunda catlatma inesi veriliyor bu seferki olmazsa ki umarım olur.....puregon kullan o daha etkili bi iğne 5 yumurta gelişmişti bende ama yine olmadı....nasip işte eşinde kıskançlık yapmasın sen allah sığın keyfiyetten başka doktor bakıyo değilya....ben bi düşük geçirdim artık doktora gidince direk masaya geciyodum...ve ben u işlere yabancı değilim ilk jinekolojik muayende defalarca hasta aldığım masaya nerden cıkılacağını bilemedim....sen allah a sığın ....

tşk ederim canım ya inan ne yapacam bilmiyom. aklıma bi fikir geldi eşimide kırmak istemiyom.özel baska bi dr gideyim c.tesi ölçümü oradan yaptırayım.ne dersin

selam kızlar benim ilk aşılama olmadı 6 sında regl oldum 8 inde Fostimon 75iu başladım pazartesi dr gidecem bakalım nolcak ben direk tüp bebek yapalım dedim dr kabul etmedi2.aşılamayı yapıp öyle geçelim dedi şansımız yine %20 değilmi herkesin Allah yardımcısı olsun

selam arkadaşım;
moralini bozma.unutmaki moral çok önemli. sakın doktora zamanında gitmemezlik yapma. ne uğraşlar veriyoruz.ne paralar dökülüyo.eşinede bunu anlat.yani istem dışı bi olay.canım benim bende buğun 16:30 da gideceğim doktora.yumurata takibim var.iğne başlatıkdan sonra 5.günü sonrası gel dedi doktor.2. aşılamam benim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.4 ekimde vurulmaya başladım iğnelye.buğün 6. gün.hadi bakalım kimler hayırlı haberler getirecek.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Hayırlısını versin.

hanımlar;
listede çok güzel olmuş.ellerine sağlık nergis hanım.kullundığım ilaçlar gonalf 150 ünite günlük ,Pregnyl 5000 Moral bozmak yok;hadi iyi şanslar

bende az önce dr umu aradım salı kontrole gideceğim bugün iğnelere başlıyorum inşallah hayırlısı..... geçen ay gelişmemişti bu ay o nedenle yüksek dozla başlayacağım sonra düşürecekmiş... bu ay hepimizin yüzü güler inşallah... allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....

bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.

canım 14. gün kanda çıkar ama sabrederim diyorsan bekleyebilirsin.... umarım müjdeli haberini alırız......:ecrin_bebek::CüvCüv:

hanımlar;
listede çok güzel olmuş.ellerine sağlık nergis hanım.kullundığım ilaçlar gonalf 150 ünite günlük ,Pregnyl 5000 Moral bozmak yok;hadi iyi şanslar

ben ilk 75 ile başladığım ay gelişmişti ancak geçtiğimiz ay gelişmedi yine 75ti.... öyle olunca bu ay 150 ile başla dedi.... sonra düşürecekmiş.......

selam hanımlar;
doktora gittim.yumurta kontrolu.sağ yumurtalıkta 7 tane sol yumurtalıkta 5-6 tane yumurtam varmış,doktorum iyi dedi.pazartesi yine kontrol var. yumurtaboyları 10 ml civarımış.ALLAHIM GÜZEL RABBıM NE OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI EYLE.DAıMA YANIMIZDA OL YARABBı. ŞU EMEKLERıMıZı BOŞA ÇIKARMA.AMıN.kızlar moraliniz iyi olsun lütfen.

canim ellerine saglik liste cok guzel olmus :lepi:
ben daha ignelere baslamadim 13 gibi adet olmayi bekliyorum sonra ignelere basliycam kismetse asilamam yapilir yapilmazda beklenmeyen adet tarihimi veririm opuyorumnanaktan

benide ekleyin ya çarşamba adet olcam başlıycam tedaviye öpüldünüz

canım pazartesine kadar 18 mm olmaz galiba, sen kendi doktorunu bekle bence fisfisfis

bende ekim 1 de ilk aşılamamı oldum 18 ekim regil tarihim beklemedeyim hayırlısı.

inşallah pozitif sonuç alırsın canım zemuszemus

hanımlar;

Bişeydeğil canım, hepimize bol şanslar opuyorumnanaktan

ben ilk 75 ile başladığım ay gelişmişti ancak geçtiğimiz ay gelişmedi yine 75ti.... öyle olunca bu ay 150 ile başla dedi.... sonra düşürecekmiş.......
benimde geçen ay tek yumurtam gelişmişti, bakalım bu ay kaç yumurtam olacak mirmirmirmir

canım maşallah yumoşlarının sayısı çok güzel kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar........................ beklenen adet tarihi

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim

nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

bumuyani.....................?????.......................fostiman75........................................?????

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar buraya tesadüfen rastladım
uzun bir aradan sonra bugün ikinci aşılamam yapıldı sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz
Allah herkeslere dilediğini versin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…