insallah melegin seninledir canim :Saruboceq:
bende pco var. 1. aşılama tutmadı. 2. aşılamayı yaptıkı. şimdi sonuç bekliyorum.aktif olarak 1 yıldır ugraşıyoruz. ondan öncesinde oluruna bırakmıştık. ne zaman olursa. baktık olmuyor tedaviye başladık. bu bir yıl içinde ben tedaviyi aksattım. rahim filmi çekildi. laporaskopi yapıldı.
işte böyle şimdi hayırlısıyla 24 ekimde sonuç alacağım.
arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracaktım.bu 3. aşılamam uygulanacaktı.adetimi ayın 5'inde olmam gerekiyordu.ama hala olmadım.bugün idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı.normalde çok düzenli adet olurum.bi geçen ay 3-4 gün geçmişti.bu ay 1 hafta oldu.adet belirtimde yok...inşallah yarabbim pozitif olur...
kizlar bu igneleri kac gun vurunucaz CADIARZU doktor bana bir suru igne vermis :sm_confused:
bütün ekimde aşılama olan arkadaşlar allah hepimize bu ay bebklrimizi verirde biz de mutluluğu yakalarız.ben 1 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım ve en zor şey olan beklemeye geçtim.regli olacağım diye korkmaktan huzurum kalmadı 18 ekim regli tarihim ama karnım benim ara ara bir ağrıyor baya kıvranıyorum.bizim ikimizde de sorun yok gerçi eşim geçen ekimde varikosel ameliyatı olmuştu ve sperm sayısı 38 milyon olmuştu.bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin.2 senedir her ay regli olma korkusuyla geçen yıllarım ömrümden ömür götürdü.hepimizin duaları kabul olur inşallah
inşallah geç yerleşir de pozitifi alırsın .........
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim
nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????
boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????
pike...........................2.aşılama..................????.................................................????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim
bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75....................................8kasım
f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????
aslanca.......................?????.........................?????...........................................?????
lahor..........................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
merhaba ben gonalf kullanıyorum 3. Dozumu oldum bakalım 5 gün sonra yumoşlarıma bakıp karar verilecek aşılama zamanı.ama beklenen adet tarihim 8- kasım bu ilk aşılamam herkese nasıp etsinnn allahım aminnn:saruboceq:
canım ya hadi hayırlısı inşallah güzel bir haber verirsin........
hangi iğneyi kullanıyorsun canım?
kizlar bu igneleri kac gun vurunucaz CADIARZU doktor bana bir suru igne vermis :sm_confused:
evet canım 3.iğnem dozlar farklı olabiliyor canımm...seni dr.nezaman kontrole çağıracakk?
selam bayanlar;
bugün yine doktor kontrolum var.11.günüm.bakalım çatlama iğnesi için hangi günü verecek.Ya hanımlar benim o kadar çok akıntım varki; sizinde öylemi.1.aşılamamda bu kadar akıntı yoktu..2.aşılamamda baya akıntı var.neye işaret sizce..17:30 da doktora gidicem. hEPİMİZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN.DUALARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?