Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insallah melegin seninledir canim :Saruboceq:

iyi dileğin için teşekkürler canım.Allah'ım inşallah dualarımızı kabul eder.oturduğum yerde hastane olmadığı için kan tahlilide yaptıramıyorum.inşallah hasta olmamda 1 kaç gün sonra merkeze gidip mutlu haberi alırım...

canım ya hadi hayırlısı inşallah güzel bir haber verirsin........

inşallah geç yerleşir de pozitifi alırsın .........

canım ya olumsuz düşünüp kendini yorma bebişler huzursuzluğu hiç sevmez... hem bak sayı artmış bu şansınızı artırmıştır inşallah...

merhaba ben gonalf kullanıyorum 3. dozumu oldum bakalım 5 gün sonra yumoşlarıma bakıp karar verilecek aşılama zamanı.ama beklenen adet tarihim 8- kasım bu ilk aşılamam herkese nasıp etsinnn allahım aminnn:Saruboceq:

benımde 8kasım ilk aşılamam naısl 3.dozun iğnede 3.gununmu sneınde ben ilk ilk 2gun 2 doz vuruldum bugun tek doz

evet canım 3.iğnem dozlar farklı olabiliyor canımm...seni dr.nezaman kontrole çağıracakk?

saol özlem5723 tabi olumsuz düşünmemek lazım ama elimde değil.bakıyorumda aşılamayı faydasız gören çok insan var bizim bi umut ama onların yazdıklarını okuyunca moralim bozuluyor.allah hepimizin gönlüne göre versin.hayırlısı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim

nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

yesil98783................????????...............???????.................................................8ekim

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.........................................????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

nerminden.................1.aşılama.....................??????........................................18 ekim

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

f3x.............................2.aşılmama....................pregon...........................................????

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

selam bayanlar;
bugün yine doktor kontrolum var.11.günüm.bakalım çatlama iğnesi için hangi günü verecek.Ya hanımlar benim o kadar çok akıntım varki; sizinde öylemi.1.aşılamamda bu kadar akıntı yoktu..2.aşılamamda baya akıntı var.neye işaret sizce..17:30 da doktora gidicem. hEPİMİZ İÇİN HAYIRLSI OLSUN.DUALARINIZI BEKLİYORUM

canım seninle tarihlerimiz aynı .benimde bugün 11. günüm akşam saat 20,00 da kontrole gidecem. 9. günü gittim 10 ve 12 mm yumurtalar var dedi 2 tane ve ek 2 iğne daha verdi yaptırdım menogon bakalım bugün ne kadar çıkacak. aynı tarihte aşılama yalırız seninle. senin ne kadar olmuş ölçümlerin sonucu.benim küçük sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…