hb canım sen nasılsın aşılama için ne zaman start verilcek
ay kızlar aşkı memnunda bitiyo ya bide çekimler bitmiş evi boşaltmışlarya içim cız etti
evet ya bitiyo ne güzel bakıyoduk gerçi onun yerine bişey düşünmüşlerdir yeni bir dizi bunun tadını vermez ama napalımboshayallersmile
kııııız ne güzel görünüyo bu börek böyle ağzım sulandıcokacimcoookellerine sağlık alıyorum sıfırı al sana 5hihoyyyt
kııııız ne güzel görünüyo bu börek böyle ağzım sulandıcokacimcoookellerine sağlık alıyorum sıfırı al sana 5hihoyyyt
kim yapmış böregi bayadır yemiyom börek
ben yaparım kız bunu ben yapmadım ben çok sık su böreği yaparım gelinde sizede yapıyım...
ettim canım hakkımızda hayırlısı olsunallah kabul etsin canım bizede dua et
ya iyide bu dondurma değilki domatessus bide cevap veriyo hem çalışmamış hemde yalan söylüyo otur 0
canım kaynımın mezuniyet töreni var onun için gidiyoruz banada değişiklik olur azıcık.
al sana dondurma yavrucuğum şeker yok al dondurma ye :icecream:yok illa şeker isterim diyosan bununla idare edicem artık al bakalım afiyet ossuuuuunnnn:tomato::tomato:
hihoyyyt ohhhhhhhh bitsin bitsinay kızlar aşkı memnunda bitiyo ya bide çekimler bitmiş evi boşaltmışlarya içim cız etti
nası gelelim kayseriye istanbulda olsan gelirdik şekerim çok harika görünüyo
ettim canım hakkımızda hayırlısı olsun
ya iyide bu dondurma değilki domates
hihoyyyt ohhhhhhhh bitsin bitsin
yaaa ama ben o kadar çalıştım
bende sana katmer
yağlama
tepsi mantısı
yapıyım ama olmazki :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
cnm sen gelemiyosan bende kargoyla gönderyim olmamıııııııııııı
dedin ya göndermiş kadar oldun canım allah razı olsun
Kızlar kasıklarım aĞrıyo sankı bİŞey batıyo ne acaba yumoŞlar Çok mu bÜyÜdÜ acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?