Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

alın kız size çiğ börek afiyet olsun ben akşama yiycem nasılsaaaa siz yiyin alın bunu afiyet olsun...

kız bizim burdaki semtte kesildi sizin orda kesilmedi zaaaaaar sus ızıcıkkk:mymeka:
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kıskandın demiii çekemedin 5 almamı :dilcikar:
zeynep bu ne kız hiç mi üşenmedin

yok bi oturuşta yazdım hepsini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sadece 3 tıklayışta kopyala yapıştır :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
artık 5 almak çoookkk kolaysositososito sositososito sositososito

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bütün kızlar toplanmış toplanmış selam canlarım kendimi bugün çok iyi hissediyorum allaha şükür sizlerde iyisiniz maşallaha oh ne güzel allahım

bütün kızlar toplanmış toplanmış selam canlarım kendimi bugün çok iyi hissediyorum allaha şükür sizlerde iyisiniz maşallaha oh ne güzel allahım

hoşgeldin bugulll oh oh maşallah rabbim bozmasın inş...bizde işte toplandık çene yapıyokyerimseniben

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hihoyyythihoyyyt

hoşgeldinnnn Şeniz
kuranımıda okuyum geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah kabul etsin canım bizede dua et

örtmeni akşam elektirikler kesildi buraya çalışamadım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sus bide cevap veriyo hem çalışmamış hemde yalan söylüyo otur 0
kız emine sen tatile mi gidiyon yoksa öylesine bi gezimi
canım kaynımın mezuniyet töreni var onun için gidiyoruz banada değişiklik olur azıcık.
yalancııı bizimki niye kesilmedi bak ben çalıştım 5 aldım

hihoyyyt bana şeker vermiyonmu sositososito

al sana dondurma yavrucuğum şeker yok al dondurma ye :icecream:yok illa şeker isterim diyosan bununla idare edicem artık al bakalım afiyet ossuuuuunnnn:tomato::tomato:

özür dilerim örtmeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm:çok üzgünüm: nolur sıfır vermede size bi tepsi su böreeeeee yapyım hı ne dersin örtmenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…