o güzel ama çiğ börek sıcakta ağır olamzmı cokacimcoook canımda cekti
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kıskandın demiii çekemedin 5 almamı :dilcikar:kız bizim burdaki semtte kesildi sizin orda kesilmedi zaaaaaar sus ızıcıkkk:mymeka:
zeynep bu ne kız hiç mi üşenmedin
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile kıskandın demiii çekemedin 5 almamı :dilcikar:
yok bi oturuşta yazdım hepsini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sadece 3 tıklayışta kopyala yapıştır :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
artık 5 almak çoookkk kolaysositososito sositososito sositososito
bütün kızlar toplanmış toplanmış selam canlarım kendimi bugün çok iyi hissediyorum allaha şükür sizlerde iyisiniz maşallaha oh ne güzel allahım
hoşgeldin bugulll oh oh maşallah rabbim bozmasın inş...bizde işte toplandık çene yapıyokyerimseniben
hihoyyythihoyyytÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bütün kızlar toplanmış toplanmış selam canlarım kendimi bugün çok iyi hissediyorum allaha şükür sizlerde iyisiniz maşallaha oh ne güzel allahım
elektrik kesildi şimdi geldi kalabalığımız artmış bugulda gelmiş hoşgelmiş
işte cnm bişe yaptığımız yok bol bol çene var bizdenasılsın canım neler yapıyosunuz bakalım
elektrik kesildi şimdi geldi kalabalığımız artmış bugulda gelmiş hoşgelmiş
hihoyyythihoyyyt
hoşgeldinnnn Şeniz
kuranımıda okuyum geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sus bide cevap veriyo hem çalışmamış hemde yalan söylüyo otur 0örtmeni akşam elektirikler kesildi buraya çalışamadım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım kaynımın mezuniyet töreni var onun için gidiyoruz banada değişiklik olur azıcık.kız emine sen tatile mi gidiyon yoksa öylesine bi gezimi
yalancııı bizimki niye kesilmedi bak ben çalıştım 5 aldım
hihoyyyt bana şeker vermiyonmu sositososito
sus bide cevap veriyo hem çalışmamış hemde yalan söylüyo otur 0
canım kaynımın mezuniyet töreni var onun için gidiyoruz banada değişiklik olur azıcık.
al sana dondurma yavrucuğum şeker yok al dondurma ye :icecream:yok illa şeker isterim diyosan bununla idare edicem artık al bakalım afiyet ossuuuuunnnn:tomato::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?