Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
görmedim canım nasılsın üfff canım sıkılıyo benimde eşim maça bakıyo
demettttttt benide götürün düğüne:gitme:

allahtan benim eşim maçı sevmez .çok şanslıyım dimi bu kokaydirigubbakcemile3nuda

hoş geldin BUGULLLL.
kızlar bu gece 3aylara giriliomuş.onun için gece namaz ve dua yapalım .
birbirimizede okuyalım.
hatırlatım dedim

kızlar dün ben pamukla şeyime elma yağı koydum ya.biraz pamuğunda ucunu soktum içine.abdestim gitmemiştir demi.yani boy abbdestim.

burdayım canım

Recebin ilk günü ALLAH(c.c.) rızası için iki rekat nafile namaz kılınır.Sonra samimiyetle günahlara tevbe edilir.111 defa :''ALLAH(c.c.)ümme salli ala MUHAMMED'' diye Peygamber Efendimiz'e salatü selam getirilir.Akabinde 1660 defa :''Ya ALLAH(c.c.)'' diye tesbih çekilir.Üç aylar boyunca her gün 1100 defa: ''La ilahe illALLAH'' 100 kere de ''MUHAMMEDun resulullah'' diye bu tesbihe devam edilir.Bu hal üzere üç ayların sonunda 90 bin kelime-i tevhid tamamlanmış olur.
Efendimiz(sav):'' Bir defa Kelime-i Tevhid getiren kimsenin 4.000 adet büyük günahı amel defterinden silinir'' buyurmuşlardır.Buna göre 90.000x4.000=360.000.000 günah-ı kebairden arınmış olur inşALLAH(c.c.).

ALLAHümme bariklenâ fi Recebe ve Şaban ve belliğnâ Ramazân vahtim lenâ bil'iman ve yessir lenâ bil'Kur'an"

ay bugün kına gecesi var buralarda yandık başımız şişecek
ohhh ne güzel işte sende balkonda döktür:sm_cool:
kızlar dün ben pamukla şeyime elma yağı koydum ya.biraz pamuğunda ucunu soktum içine.abdestim gitmemiştir demi.yani boy abbdestim.

valla bildiğim kadarıyla gusülüne bişi olmaz normal abdestin gider sadece

allahım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını evini çoçuklarımızla şeneltsin

zeynep senle hem yaşımız hem sorunlarımız hemde huyumuz aynı.baksana aynı tepkiyi verdik kına gecesine

allahım şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını evini çoçuklarımızla şeneltsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zeynep senle hem yaşımız hem sorunlarımız hemde huyumuz aynı.baksana aynı tepkiyi verdik kına gecesine

herşeyimiz aynı sen kapalımısın hadi oda tutsunsositososito

yok cnm malesef kapalı değilim.ama çok istiyorum.eşim tarafı hep açık annem tarafı kapalı.onun için bende bazen kapalı bazen açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…