Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eee kıslar daha daha nasılsınız konuşsanıza şimdi bulaşıkları kaldırmaya gitcem

off kızlar ya
kendimi çok yalnız hissediyorum bebeğim yok die.belki saçma düşünüyorum ama napım elimde değil.
nere gitsem sadece benim çoçuğum yok.herkese imrenirim oldum.oturduğum apartmanda bile yalnızca benim çoçuğum yok.benle aynı evlenen komşularımın 1er yaşında çoçuğu var.üst kat komşumun oğlunu seviş sesine uyanıyorum hergün.nasıl sevio onunla nasıl ilgilenio yatağın içinde ağlıyorum.belkide ben hiç bir zaman anne olamayacam diyorum:1no2:

inan aynı şeyleri yaşıyoruz
hepimiz öle belki başkaları çocuk yapmak normal sıradan zannedip kalbimizi kırabiliyor ama bilmiyorlar işte
boşver onları bizimde olacak bak gör:teselli:

inş arkadaşım inş:1hug:
ilk 3ay vajiliydim onda bile bu kadar çaresiz değildim.
bazen sitem ediyorum.nie başkalarının yaptığı şeyleri ben tırnaklarımı kazıyarak kazanıyorum

inş arkadaşım inş:1hug:
ilk 3ay vajiliydim onda bile bu kadar çaresiz değildim.
bazen sitem ediyorum.nie başkalarının yaptığı şeyleri ben tırnaklarımı kazıyarak kazanıyorum

çünkü biz farklıyız onlardan
biz sınava tabi tutulduk inşaallah bu sınavı geçicez

inş mukafatıda güzel olur

ooo o kadar güzel olacakki biz sabrediyoruz güzel Allahıma yürekten iman ediyoruzda o bizim istediğimi vermezmi hiç
biliyormusun Allahu teala neden insanoğlunun çok istediği bişeyi hemen vermezmiş bana çok ibadet ediyo beni her an zikrediyo birazdaha sıkıntıya sokuyumda istediğini hemen vermeyimde bana dua etsin hergün beni ansın dermiş
bu gerçek

kızlar bakın bugün dualarınızda beni unutmayın yoksa rüyanıza girer sizi korkuturum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…