Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şu bebek varya hani ağzını acmış başındaki kurdale benden kesin öle bişey cıkar cok yakın hissediyom o resmi kendime :Saruboceq:

Allah gönlüne göre versin

bendende böle bişi çıkar bende bu bebeğe çok yakınım geziyorum bebek resimlerini gözüm hep bu bebeğe takılıyor mafoldumben

zeynnnnnnnnonnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

esinte hadi hayırlısı canım bukadar bulantı varsa kesin bişe vardır hayırlı ugurlu olsun canım darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

selam canım yazıları okuyodum sen nasılsın dünde geç saat burdaydın gördüm
aleykümselam canım sen nasılsın
dün başka topikteydim de kızlar varmı diye ugramıştım evet ya bugünlerde baya geclere kalıyorum eşimde kızıyo aslında bundan sonra daha dikkatli olucam şimdi eşimle okan bayülgene bakıyoruz bende bi bakıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…