canım ya hadi hayırlısı inşaallah bu sefer yüzün güler
idrarda çıkarmıki
zeynom yeni evliyken bi gün bile gecseydi hatta o günün akşamı test yapardım hastaneye giderdim 2 sene boyunca hemen hemen her ay kan testi yaptırıdım şimdi yapmaya korkuyom bide üşenim valla
canım ya bu gecikmerler inşaallah kötü olmaz kist ne sen hastalansan bile git doktora iyiye git ama bak benimkide böle geçerdi günüm pko varmış
aynen öle canım ya
arabanız varsa bence bi acile gitsenizde kan yaptırsan başım dönüyo ne desen aklından çıkar hiç değilse günüm geçti ne de
sen bilirsin canım erkendenmi yaparsın testi
canım yarın annemlere gitcem annemlerin kapısında var eczane alır yaparım akşama size haber veririm mutlaka annemlerin orda komşuda net var ay canım keşeke cıksa tatilde gelen asiye emineye müjdeli haber olur tabi diğer arkadaşlarımızada bugull beyzanur özlemay aleyna sürpriz olur valla süprizzzzz
bu gün patates haşladım yanına coban salatası yaptım inan o patatesleri tuzlayım yiyene kadar bi hal oldum hele salataya bi catal aldım hemen bıraktım
ya yarın annenemi gidicen ne çok gidiyorsun öle
inşaallah hakkında hayırlısı
canım ya akşamı nasıl bekliycem bennnnnsempatiksalakcinni
nie kıss :bbo:
yaa yarını diyorum anana gitmeeeeeeee
canım cıkarsa mutlaka bi şekilde haber vercem size sizi unuturmuyum bitanem eşim sabah annemle konuşuyodu tam anneme diyecektiki cok bulantısı var die sakın söleme dedim heycanlandırma tek siz bide eşim bilio garibim okadar cok negatif gördükü dioki buda yine negatif cıkar
canım ya Allah büyük bakarsın olur :sm_cool:
çok iyi anlıyorum canım ama annem bana artık sormuyo üzmemek içinzeynom hani yine böle günüm geciodu ya anam soruyodu miden flan bulanıyomu tiksinionmu ben yok diodum daha beş dakkada bir sorardı benimde hiç bulanmazdı hiç banamısın demezdim normal adet belirtilerini yaşıyorum olcam diodum anneme annem yok dio kesin var bu sfewr bulantım flan adet belirtisi yok desem neler olur düşünemiyom beni anlarsın canım eminimki sizinkilerde aynısı yaparlardı bitanem
evet canım umudum hep allah ben yine yoktur yada vardır demiom allahın işi yeterki ol desin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?