Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya bu gecikmerler inşaallah kötü olmaz kist ne sen hastalansan bile git doktora iyiye git ama bak benimkide böle geçerdi günüm pko varmış

zeynom yeni evliyken bi gün bile gecseydi hatta o günün akşamı test yapardım hastaneye giderdim 2 sene boyunca hemen hemen her ay kan testi yaptırıdım şimdi yapmaya korkuyom bide üşenim valla

zeynom yeni evliyken bi gün bile gecseydi hatta o günün akşamı test yapardım hastaneye giderdim 2 sene boyunca hemen hemen her ay kan testi yaptırıdım şimdi yapmaya korkuyom bide üşenim valla

aynen öle canım ya
arabanız varsa bence bi acile gitsenizde kan yaptırsan başım dönüyo ne desen aklından çıkar hiç değilse günüm geçti ne de

canım ya bu gecikmerler inşaallah kötü olmaz kist ne sen hastalansan bile git doktora iyiye git ama bak benimkide böle geçerdi günüm pko varmış

canım normalde böle olmazdım bu ikinci adetim böle oldu gecen ay normal gününde oldum gittim ilk ay günüm gectiğinde gittim kist flan yok dedi ama yine gitcem canım bu hafta içi mutlaka aklımda

aynen öle canım ya
arabanız varsa bence bi acile gitsenizde kan yaptırsan başım dönüyo ne desen aklından çıkar hiç değilse günüm geçti ne de

canım yarın bi test yapayım acile gitsem ilaç verip yollayacaklar yarın test yapayım normalbi doktora yani jinekolojiye görüneyim

sen bilirsin canım erkendenmi yaparsın testi

canım yarın annemlere gitcem annemlerin kapısında var eczane alır yaparım akşama size haber veririm mutlaka annemlerin orda komşuda net var ay canım keşeke cıksa tatilde gelen asiye emineye müjdeli haber olur tabi diğer arkadaşlarımızada bugull beyzanur özlemay aleyna sürpriz olur valla süprizzzzz

ya yarın annenemi gidicen ne çok gidiyorsun öle
inşaallah hakkında hayırlısı

bu gün patates haşladım yanına coban salatası yaptım inan o patatesleri tuzlayım yiyene kadar bi hal oldum hele salataya bi catal aldım hemen bıraktım

yaa yarını diyorum anana gitmeeeeeeee

canım cıkarsa mutlaka bi şekilde haber vercem size sizi unuturmuyum bitanem eşim sabah annemle konuşuyodu tam anneme diyecektiki cok bulantısı var die sakın söleme dedim heycanlandırma tek siz bide eşim bilio garibim okadar cok negatif gördükü dioki buda yine negatif cıkar

canım ya Allah büyük bakarsın olur :sm_cool:

zeynom hani yine böle günüm geciodu ya anam soruyodu miden flan bulanıyomu tiksinionmu ben yok diodum daha beş dakkada bir sorardı benimde hiç bulanmazdı hiç banamısın demezdim normal adet belirtilerini yaşıyorum olcam diodum anneme annem yok dio kesin var bu sfewr bulantım flan adet belirtisi yok desem neler olur düşünemiyom beni anlarsın canım eminimki sizinkilerde aynısı yaparlardı bitanem

çok iyi anlıyorum canım ama annem bana artık sormuyo üzmemek için
evet canım umudum hep allah ben yine yoktur yada vardır demiom allahın işi yeterki ol desin :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…