Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok hoş canım evin güle güle oturun içinde bebişler cıvıl cıvıl koştursun inşallah.bide kendi resmini ekle kaldır merak ediyorum bi görüym hee hadi bişey olmaz bak bende koydum bişey oldumu yok.

çok hoş canım evin güle güle oturun içinde bebişler cıvıl cıvıl koştursun inşallah.bide kendi resmini ekle kaldır merak ediyorum bi görüym hee hadi bişey olmaz bak bende koydum bişey oldumu yok.
sağol canım
yok ya resmimi koyamam eşime söz verdim nolur beni anla
kız resım falan yok hemen mı sildinm zilli

kıs sen göremedin galiba daha yeni sildim ama daha göstericem ama bugün yokum yarın gösteririm ama elletmem :roflol: :roflol:

çatlaksın yaaaa:roflol:

beyzanur sen niye konuşmuyosun kııızz nasıl hissediyosun kendini hazımısın hamile kalmaya az kaldı inş. kız doktor transferi yaptıktan sonra şöyle demişti bana eveeeeeeetttt bebekler içerde o an ben çok mutlu olmuştum ama tutunamadı yavrular inşallah seninki tutunur hiç bırakmazlar seni:Saruboceq:

kızlar mrb nasılsınız ben iyim annemlerdeyim bu hafta büyük ihtimalle sizler nasılsınız heğpinizi cok özledim bu arada hala test yapmadım bulantılarım anneme gelince kesildi ama hala hastada olmadım eminem hoş geldin canım

canım acayip duygular içindeyim bazen çok sinirli bazen mutlu ama çok heycanlı bilmilyorum ilk defa anestezi altına gircem bide gçen okudum kadının çok kanaması olmuş yumurta toplama esnasında onunda korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…