KEYİFLER İYİ COK ŞÜKÜR CANIM AYNI BIRATIGIN GİBİYİZ DEYİŞEN BİŞE YOK :içelim:hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür uğraşıyorum işte sen nasılsın keyifler nasıl
kızlar mrb geldim ama kimse yok test yaptım normalde negatif olması için c altının cizik olması gerek ama benim t altı cizik cıktı sanki altındada cizik var kafam karıştı yarın bidaha yapcam hayırlısı artık
KEYİFLER İYİ COK ŞÜKÜR CANIM AYNI BIRATIGIN GİBİYİZ DEYİŞEN BİŞE YOK :içelim:
ESİNTE NAASIL ANLAYAMADIM AMA İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA CIKTIYS VARDIR BİŞEY :CüvCüv:
Bugul selam canım nasılsın gÖrÜŞmeyelİ adet oldun mu kız
kızlar mrb geldim ama kimse yok test yaptım normalde negatif olması için c altının cizik olması gerek ama benim t altı cizik cıktı sanki altındada cizik var kafam karıştı yarın bidaha yapcam hayırlısı artık
canım benim testte çizgi silikte çıksa hamilesin demektir seninde baya geçti günün bence kesin hamilesin şimdiden hayırlı olsun hihoyyyt
evet canım yemeğe çıkmıştım teşekkür ederim sıcaktan pek fazla yemekte yiyemiyorum çok sıcak burası yanıyo adeta:bbo:emine yemekteydin galiba afiyet olsun
selam canım neler yapıyosun
eyüpte oturuyoz canım sen
huuu kızlar konuşsanıza
ay canım ben eyübü çok seviyorum 2haftada bir camiye geliyoruz yada ben tek başıma gelirim mutlaka bazende sabah namazınna geliyoruz istanbulda o kadar cami var ama oranın maneviyatı bambaşka ya anlatamam oraya gelip eyüp el-ensariyi ziyaret edince sanki kalbim temizleniyo ben şişli kurtuluşta canım
kızlar eşleriniz ne iş yapıyohuuu kızlar konuşsanıza
eyübe cok yakın deyiliz ama yürüyerekte gdebiliyoruz evet cok güzel yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?