Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canlarım az işim vardı
bugun 8 gittik yumoşlarım toplandı 13 tan varmış ama 10 tane aldılar . 12de eve geldım 1 saat yattım sonra işe geldım buyuk ihtimal ctes transfer olucak

yok canlarım az işim vardı
bugun 8 gittik yumoşlarım toplandı 13 tan varmış ama 10 tane aldılar . 12de eve geldım 1 saat yattım sonra işe geldım buyuk ihtimal ctes transfer olucak

hayırlısı olsun canım demek blastosist olmuyo keşke 5. gün embriyosu olsaydı
kaç tane konacak

bugulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

zeynep kasıklarım ağrıyo senınde ağrımışmıydı bide 2 gun önce anestezi filmini izledim öyle gittim doktora söylüyorumda gülüyo sen dedi filmi anlat bi anlatırken uyumuşum o sırada. dr dioki sen ne kadar konuşuyon böyle hiç senın kadar konuşan yoktu hastamız uyanmışım hemen sorular sormuşum kaç yumurta aldınız nasılsı iyimiydi altıma kaçırdım uykuda die

evet ağrımıştı ama akşama geçer korkma
kıs ne izliyon boşver bende ağlayarak girdim ağlayarak çıktım
ben çıktım daha bayğınım ama gözümü açıyorum arada bana hastabakıcı maşaallah çok yumurtan çıktı diyodu ama ben biliyordum zaten sonra uyudum kıslar eşime hasta uyumasın diyodu eşimde bana dürtüp durdu sinir oldum:roflol:

emine kız yazsana
çok korkuyodum ilk defa anestesi altına girdim ama korkulacak bişey yokmuş ama transferden çok korkuyom anestezi olmadanmış aynı aşılama gibi olcakmış

zeynep bana jel , ağrı kesici bide folibol verdı şimdi bu jelı altan nasıl sürcem ben içinemi sokucam bi anlatasana sen kullanmışsındır

beyzam hoşgeldin canım demek toplandı yumoşların hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun 10 tane iyi maaşallahşimdi nasılsın.

zeynep bana jel , ağrı kesici bide folibol verdı şimdi bu jelı altan nasıl sürcem ben içinemi sokucam bi anlatasana sen kullanmışsındır

ben yumurta toplandıktan sonra bişi kullanmadım bi transferden sonra progestan kullandım o jel dediğin hap gibi değilmi kremmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…