yok canlarım az işim vardı
bugun 8 gittik yumoşlarım toplandı 13 tan varmış ama 10 tane aldılar . 12de eve geldım 1 saat yattım sonra işe geldım buyuk ihtimal ctes transfer olucak
1 tane koycaklar canım diğerlerini dondurcaklar eşimde aldıular bugun dölliycekler
evet canım kanundan dolayı 35 yaş üstüne 2 tane koyuyolar
bide seninki ilk denemeya ondan
ben bu tutmazsa Allah korusun diğerine 2 tane koyacaklar 3. olduğu için
sen daha önce hiç bişi yaptırmadın değilmi
canımilk denemem daha önce aşılama yaptoırmıştım senınde inş 2 tutar3 hiç gerek kalmaz
ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeynep kasıklarım ağrıyo senınde ağrımışmıydı bide 2 gun önce anestezi filmini izledim öyle gittim doktora söylüyorumda gülüyo sen dedi filmi anlat bi anlatırken uyumuşum o sırada. dr dioki sen ne kadar konuşuyon böyle hiç senın kadar konuşan yoktu hastamız uyanmışım hemen sorular sormuşum kaç yumurta aldınız nasılsı iyimiydi altıma kaçırdım uykuda die
emine kız yazsana
çok korkuyodum ilk defa anestesi altına girdim ama korkulacak bişey yokmuş ama transferden çok korkuyom anestezi olmadanmış aynı aşılama gibi olcakmış
zeynep bana jel , ağrı kesici bide folibol verdı şimdi bu jelı altan nasıl sürcem ben içinemi sokucam bi anlatasana sen kullanmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?