Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bu jeli ikigun kullancakmışım sonra transfer gunu kullanmıycam transferden sonra tekrar başlıycakmışım tutunmayı sağlıyomuş öyle dediler

eminem saol canım Allah hepimizinm yardımcı olsun bu kadınları işi ne kadar zor inş sonunda guzel meleklerimize kavuşuruz Allahım sizede hiç tedavıye gerek kalmadan versın inş

canım bu transferde önce rahmı açıyolarya vida sesi geliyo kulağa o benı çok ürpertiyo
evet bende korkarım ondan ve ağırya sinir olurum
canım bu jeli ikigun kullancakmışım sonra transfer gunu kullanmıycam transferden sonra tekrar başlıycakmışım tutunmayı sağlıyomuş öyle dediler

tamam canım o hap galiba evet şeyine sokuyorsun:roflol: ben yapamamıştım eşim yaptı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

beyzanurum benimde ağrımıştı kasıklarım uyanınca çok sancım olmuştu böyle şiddetli adet sancısı olurya aynı onun gibiydi ertesi gün geçti.transferden hiç korkma aşılamadan daha kolay tek zor yanı idrara sıkışık olman

beyzanurum benimde ağrımıştı kasıklarım uyanınca çok sancım olmuştu böyle şiddetli adet sancısı olurya aynı onun gibiydi ertesi gün geçti.transferden hiç korkma aşılamadan daha kolay tek zor yanı idrara sıkışık olman

oooooooooo herkes burda sayfalar çok ağırlaştı kızlar bide işim çıkıyo yazamıyorum atm yazıcam bişey çıkıyo yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…