evet bende korkarım ondan ve ağırya sinir olurumcanım bu transferde önce rahmı açıyolarya vida sesi geliyo kulağa o benı çok ürpertiyo
canım bu jeli ikigun kullancakmışım sonra transfer gunu kullanmıycam transferden sonra tekrar başlıycakmışım tutunmayı sağlıyomuş öyle dediler
jel dedıler kız ama rahmın içine parmaklamı sokcaz poşet de varmı i parmaklı olandan :)
eminem saol canım Allah hepimizinm yardımcı olsun bu kadınları işi ne kadar zor inş sonunda guzel meleklerimize kavuşuruz Allahım sizede hiç tedavıye gerek kalmadan versın inş
beyzacıgım hayırlı olsun inşallah allah yardımcın olsun neden 5.gün transferi yapmıyolarki anlamadım
yok canım parmaklı olanı yok kendi parmağınla yapıyon :roflol:
tamam jel işte progestan
saol canım bilmiyorum inş bu şekilde de olurbeyzacıgım hayırlı olsun inşallah allah yardımcın olsun neden 5.gün transferi yapmıyolarki anlamadım
hg demet kıs nası dolu yağıyo öle
kıss annemlerin orasıda güneşliymiş ama duraya nası dolu yağdıcnm eminmisin burda hiç bişe yok ne dolu ne yağmur burası güllük gülüstanlık...
yok malesef şeyinden olacak :roflol:ay ben onu hiç yapamam ya agızdan olanı yokmu
saol canım bilmiyorum inş bu şekilde de olur
saol canım bilmiyorum inş bu şekilde de olur
ay herkez tedaviye başlıyo hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?