Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok kız alınırmıyım alınmadımda bi tuhaf oldum yoksa ne alınıcam cnm yaaa şurda artık birbirimizi tanır oldukolumunekankayizsmile

Şeniz ama gerçekten bebek sorumululuğu çok fazla
ama biz üstesinden geliriz alkisalkisalkis

Bebek olsunda hayırlısıyla Üstesınden gelınmıycek Şey deyıl benım hemen cocugum olsa Şımdı kactane dogurmuŞtum ÜstÜste

kızlar ben çıkıyorum yatsı namazımı kılıp birazda kuran okuyup yatıcam herkese iyi geceler...

canlarım ben galiba 3 te kalkamıycam ama şimdi ibadete gidiyorum hepinize dua edicem saat 1 buçuk gibi yatarım bidaha kalkamam galiba

günaydın kızlar Şenizgece 3 te kalktım hepinizin yüzünü hatırlayarak ve isimlerinizi söyleyerek dua ettim Allah kabul ederse:Saruboceq:kız zeynep niye kalkamıyon gece 3 te ben 1:30 da yattım 3 te kalktım uykucu seni:mymeka:bak ben şimdide işe geldim aşkolsun zeyno küstüümmm şanaaaaaaagamyoncuiremsu

canım valla ben çok yoruldum gece hepinize dua ettim sabah namazına bile kalkamamışım:kedi:

kızlar günadın hayırlı cumalar gece eve gidince günlük iabedetlerımı yaptım sonra kuran okudum gece 3 de kaldım 12 rekat namazı kıldım hepinizin ismini söylerek dua ettım rabbım inş kabul eder

kızlar günadın hayırlı cumalar gece eve gidince günlük iabedetlerımı yaptım sonra kuran okudum gece 3 de kaldım 12 rekat namazı kıldım hepinizin ismini söylerek dua ettım rabbım inş kabul eder
sağol canım benim
neyi soruyosun canım eşimle aramızın nasıl olduğunu soruyosan mübarek gece diye barıştım.

aynen canım bende çok yoruldum ama deydi canım ya güzel bir geceydi.

barıştığına sevindim

alkisalkisalkisamiiiinnnnnnn canım Allah kabul etsin bende hepinizin ismini teker teker söyleyerek dua ettim hatta yüzlerinizi gözlerimin önüne getirdim bak iyiki görmüşüm sizleri böyle dua etmek daha güzel oldu.
10 dk ya gelirim.

ben bugün yokum kıslar gözaydına gidicem üffffff hiç gitmek istemiyorum ama mecburum sempatiksalakcinni
birazdan kuaföre gidicem kaşım içinbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…