asi meraba canım nasılsın gecen nasıl geçti.
meraba cnm iyim çok şükür gece kalktım duamı yaptım rabbim kabul etsin inş..
sen naptın eşinle barışımışın anladı mı hatasını kocişin..
iyi bari anlamış çok şükür saol cnm rabbim herkesin gönlünün muradını versinanladı sonunda:mymeka:Allah kabul etsin canım bende çok dua ettim gece Mevlam kabul eder inş.
canım ben burdayımda sen yoksun nerdesin bakıymkaydirigubbakcemile
iyi bari anlamış çok şükür saol cnm rabbim herkesin gönlünün muradını versin
kız aman bulaşığımı yıkayıp geldim
amin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:sabah bulaşığımı kız bu saatte ne bulaşığı bu böyle tembel seni-tatlicadiarzu-
kız ben bugün öğle yemeğine erken çıkıp erken gelicem 12:30 da buradyım inş. görüşürüz hoşçakal bu arada hayırlı cumalar herkese.
kızlar hayırlı cumalar valla gece bende kalkamadım kızlar uyumuşum ama gece yatsı namazımda hepinize dua ettim bende bugün yokum kızlar ilkindiye dogru ugrarım gine işlerim var ya esinte neden gelmiyo yada neden yazmıyo inan üzülüyorum ben inşallah hayırlı haber verrir
kızlar selam nasılsınız bakem
saol bugullcum sanada hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inş..walla cnm esinteden bi haber bende onu tatilde sanıyodum ama en son dün girimiş ama bişe yazmamış niye onuda bilemiyoruz...acaba hamilemi?hamile olsa niye bize sölemesin bu sorularla kafayı yiycem haaaklava: klava: klava: klava:senin ne işin var cnm bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?